Ide kattintva elérhető: http://www.fradi.hu/hu/, tovább után pedig Czégány Pál köszöntőjét olvashatjátok.

Nem tudom máshogy kezdeni a fradi.hu indulásánál gondolataimat, mint ahogy Kubatov Gábor elnök úr tette: hosszú, megfeszített munka eredménye, amit most a ferencvárosi szurkolók elé tárunk. Mindeközben persze minden stábtag úgy érzi magát, akár egy sportoló a kegyetlen alapozás első edzésének végén: már érezzük lábunkban az émelyítő zsibbadást, de tudjuk, megéri holnap is felvenni az edzőmelegítőt, és még keményebben végighajtani a kilométereket, mert olyan még nem volt, hogy a munkának ne legyen eredménye. A fanatizmus lázálma mellett persze azt is tudjuk, hogy ez csak az első tréning volt, és kőkemény, embert próbáló hetek, hónapok várnak még ránk.

Úgy éreztük, hogy a fradi.hu megérett arra, hogy Olvasóink elé tárjuk. Hiányosságot bizonyára mindenki felfedez majd az elkövetkezendő napokban, de elkötelezett csapatunk azon dolgozik, hogy ezeket úgy pótoljuk, ahogy az egy ferencvárosi szurkoló számára a legmegfelelőbb.

Nem fárasztom az Olvasót azzal, hogy honnan hova szeretnénk eljutni, ezért csak az előttünk álló pár hónapot foglalom össze pár szóban.

Röviden: minden fejlődni fog.

Bővebben: a klub csodálatos történelmét – a történet menüpont alatt – kéthetente frissítjük, bővül a sportolókat, edzőket, klubvezetőket bemutató adatbázis, célunk egy minden igényt kielégítő webshop kialakítása, a labdarúgás mellett a tengernyi szakosztály eredményeiről történő naprakész tájékoztatás, valamint az utánpótlás csapatok törekvéseinek tisztességes közvetítése Olvasóink felé. Aki rendszeresen olvassa a fradi.hu-t, az egy dologban biztos lehet: minden nap talál valami újítást, fejlesztést, bővítést.

A stáb tagjait ferencvárosi érzelmű szakemberek alkotják, akik éjt nappallá téve dolgoztak eddig, és a jövőben is azért, hogy a szurkolók ne csak a klubra, hanem a hivatalos honlapra is büszkék legyenek.

A fradi.hu csapata azzal a céllal állt össze, hogy az európai élvonal szintjén tálalja a klub eseményeit, tekintet nélkül arra, hogy labdarúgásról, kerékpárról, atlétikáról, kézilabdáról, vagy netán akrobatikus tornáról van szó. Hiszen ne feledjük, új honlapunk egyik legnagyobb előnye, hogy a Fradi összes szakosztályának híreiről beszámol.

A legunalmasabb hétköznap során is egy nyüzsgő boly az Albert Flórián Stadion székháza. Világos, mindenki előtt ismert a cél: a már említett európai élvonal.
Az új honlap szerkesztősége, háttércsapata is tisztában van vele, hogy ehhez győzni kell.
Mi más lehetne a célunk?
Hiszen ez a Ferencváros…

Hajrá Fradi!

Czégány Pál
főszerkesztő
http://www.fradi.hu