Kosárlabdában mérték össze tudásukat Jova Levivel és a volt Sex Action frontember Szaszával.

Évtizedekkel ezelőtt teljesen természetes volt, ha egy ferencvárosi labdarúgó feltűnt egy kézilabda, egy vízilabda, netán egy kosárlabda mérkőzésén, ám ez a hagyomány az utóbbi években kissé megkopott. Éppen ezért volt üdvözítő, hogy két játékosunk, Jova Levente, és Pölöskey Péter kilátogatott az FTC-ZTE női kosárlabda bajnokira, ahol az elődöntőbe jutás volt a tét.

Fiatal játékosainkat egy feladattal is megbízták, az ősfradista rocksztárral, a Sex Action korábbi, a Zorall jelenlegi frontemberével, Szendrey “Szasza” Zsolttal kiegészülve a félidőben egy kosárversenyen mérték össze tudásukat, ahol a pálya több pontjáról kellett a három pontos vonalon kívülről a kosárba találniuk.

Az összesítés végén kiderült, hogy csatárunk, Pölöskey Péter végzett az élen.
– Az általános iskolai tornaórák óta nem kosárlabdáztam, de úgy érzem, hogy ehhez képest egészen jól ment a játék
– mondta a győztes, majd átadta a szót Jova Leventének, aki az előzetes várakozások alapján a legnagyobb előnnyel indulhatott a versenyben a hármasból, mivel munkájához szervesen hozzátartozik, hogy kézzel is kiemelkedően bánjon a labdával.
– A dobások előtt fogadtunk Petivel 100 forintban, hogy ki lesz a jobb – mondta vidáman kapusunk. – Én nagyobb összegben is benne lettem volna, de nem akartam adósságokba verni csapattársamat. Sorrendben dobtunk, én mindig “Pölő” előtt jöttem, és valójában azért ment ilyen gyengén, mert nem akartam szégyenbe hozni.

A győztesnek járó erkölcsi elismerést tehát Pölöskey Péter zsebelte be, de Jova Levente, és “Szasza” is mosolyogva jöttek le a pályáról, majd együtt szurkoltak a lányoknak a folytatásban.

forrás: fradi.hu

Reklámok