Oláh szerezte a győztes gólt.

Az NB II 21. fordulójának mai játéknapján a Budaörsöt fogadtuk hazai pályán. Lipcsei Péter csapata magához vette az irányítást, a vendégek kontrákra rendezkedtek be, és az első játékrész során 2-3 alkalommal meg is lógtak. Egy ilyen helyzetnél a budaörsiek – valamennyire váratlanul – Szentgyörgyi révén megszerezték a vezetést (0-1).
Fiataljaink előtt is akadtak lehetőségek, így a félidő hajrájában egyenlíteni tudtak: egy ellentámadás végén nagy kavarodás alakult ki a budaörsi kapu előtt, Papp Máté pedig közelről a hálóba tudott lőtt (1-1).

A fordulást követően beszorítottuk a Budaörsöt, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de fordítani csak a 83. percben tudtunk. Ekkor egy szépen kidolgozott helyzet végén Oláh fejelt az ellenfél kapujába!
Ezzel a találattal a fiatalok 2-1-re győztek, és megszerezték első tavaszi győzelmüket.

Lipcsei Péter (FTC II): – Az első félidőt átaludtuk, de a második játékrész már sokkal jobb volt, több lehetőségünk, helyzetünk is akadt. A játékkal még mindig nem vagyok elégedett, de négy mérkőzést követően most az a legfontosabb, hogy újra győztünk. Remélem, hogy ez a siker önbizalmat ad a játékosoknak a folytatásra, és megkezdjük a pontok gyűjtögetését.

FTC II: Hermány – Maróti, Vattai, Fülöp, Sváb – Vass M. (Antal Zs.) – Holman (Peszmeg), Oláh, Papp M. – Beliczky, Varga B. (Nyilasi)
G.: Papp M., Oláh ill. Szentgyörgyi

Fradi.hu