A hétvége nyerőembere hosszabb interjút adott a Nemzeti Sportnak, ahol arról is beszélt, hogy melyik gólja volt még a húsvétinál is fontosabb.

-Legemlékezetesebb meccsem nem ez az ‘egerszegi, hanem amikor a finn U21-es csapattal Ausztria ellen kijutottunk a vébére. Én lőttem az utolsó büntetőnket, utána a kapusunk védett és már kint is voltunk Svédországban.

-Nem esett jól a néhány meccses mellőzés, de szerintem ez érthető egy játékostól. Azért küzd mindenki, hogy kezdő legyen, de az edző döntését muszáj elfogadni. Nem volt bennem extra motiváció, azt akartam, mint máskor, minél jobban focizni. Persze a két gólnak külön örülök.

– Tudatosan rúgtam mindkétszer, mert csak ott volt hely, a másodiknál kevesebb volt, a kapus aligha láthatott bármit a lövésből. Nehéz meccs volt, de én jobban szeretem az ilyet, mint a könnyű győzelmeket.

-Nem játszottunk jól, az egy másik kérdés, hogy miért nem nyújtjuk azt, amit tudunk. Erre nem az én dolgom felelni. Tény hogy tavasszal sérülések is nehezítik a dolgunkat. Az ősz végi alapcsapatból rajtam kívül Otten, Abdi és Somalia is hiányzott vagy hiányzik.

-Az a minimum, hogy hajtasz, hiszen elsősorban magadért küzdesz, aztán a csapatért és a szurkolókért, ráadásul a miénk az ország legjobb szurkolótábora és a Fradi a legnépszerűbb klub. Aki itt akart játszani, annak minden meccsem 100%-ot kell nyújtania.

-Jövő nyárig szól a szerződésem, addig biztos maradok, nemzetközi szerepléshez akarom segíteni a Ferencvárost.

– Jó csapat az ETO, de verhető. Ősszel jól ment ellenük, de kihagytuk a helyzeteinket. Egyedülálló drukkerhadunkkal a hátunk mögött nyerni szeretnénk.

forrás. NS

Reklámok