Nem tudta megvédeni a Budapest kupát szurkolói csapatunk.

Közel 150 néző jelenlétével kezdődött a mérkőzés, ahol a Grund azonnal átvette az irányítást, de az első negyed órában nem sikerült betalálniuk, Nagyjános Zoltán kiválóan őrizte a kaput. A félidő közepén egy ellentámadásból Jáky-Szabó Gergő eresztett meg egy lövést 20-ról ami védhetetlenül a felső sarokba repült! Ezt látva a mérkőzésre kilátogató FTC csapatkapitány, Balog Zoltán is megemelte az éppen nem hordott kalapját.
A gól után feltámadt az FFC, de az a fránya második gól nem jött össze. A félidő végén egy szöglet után sikerült egyenlíteni a vendégeknek. Sajnos szurkolótársaink védelme csak nézte a labdát.

A második félidő elején gyulladtak a görögtüzek, repültek a tüzijátékok, támadólag lépett fel a Csókás-legénység. Juhász Gyuri lövése után szép védést láthattunk, apró szépséghiba, hogy az egyik mezőnyjátékos mutatta be. Mindenki megdöbbenésére a játékvezető továbbot intett. A Grund játékosai továbbra is sokszor rájátszottak a dolgokra, több sárgát is kapott az FFC, köztük Szirmai Dávid is.
Az utolsó 10 percben egy kontra után elaludt a védelmünk, az ellenfél csatára lövést eresztett meg, ami utat talált a bal alsó sarokba. Innen már játszani se akart a Grund FC. 5 percig tartott náluk a labda játékba hozása, amihez a fiatal játékvezető is partner volt. A hosszabbítás percei alatt egy szabadrúgást nem engedtek elvégezni a vendégek. Szirmai Dávid dühében arrébb lökte az egyik játékost, amiért megkapta a második sárga lapját, azzal együtt a pirosat is. Alig pár perccel később tovább fogyatkozott az FFC. Miután a játékvezető akadályozta Lengyel Zsoltot a labda felívelésében (nekiment és fellökte!!!), védőnk hevesen reklamált, így ő is mehetett idő előtt zuhanyozni. Az eset után azonnal felhangzott a hármas sípszó, 2-1-es Grund győzelemmel befejezve a mérkőzést. Szerencsére a találkozó nem végződött olyan botrányosan, mint a két évvel ezelőtti MK selejtező, amire készülhetnek Katus Istvánék a 4 közé kvalifikálásnak köszönhetően.

A hétvégén nem lépnek pályára szurkolótársaink, a következő mérkőzés április 22.-én, 14.30-kor lesz a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem területén, a katonai felsőoktatási intézmény csapata, az AC Zrínyi ellen. Remélhetőleg sok szurkolótársunk kilátogat. Tempó FFC!

Reklámok