Fél hatkor játszik a labdarúgócsapat a bajnoki második ellen.

48. még egy Balog bedobás, majd kirúgás, ezzel vége az izgalmas, de a második félidőben kicsit visszaeső minőségű meccsen. A győriek még mindig reklamálnak.

45. Busait ápolják, már aligha áll vissza, 4 perc a ráadás.

44. a sérült győri visszaáll egy olyan mezben, ami nincs rajta a nevezési listán, negyvenhatosban.

41, Jovanovic ad be, Sztevanovity lehúzza Simic elől.

40. szabaddal jövünk, 25-ről, Zsívó a sorfalba, majd a szögletzászlóra rúg…

35. a győrieknek sincs már cseréjük, így egyelőre emberelőnyben vagyunk, de a Györ jön 28-ról szabaddal.

34. Újra iksz! Egy szöglet utáb tumultus a kapu előtt, majd Busai bepasszírozza a labdát, az egyik vendég megsérül, közben az egész Győr lökdösi a bírót, egy sárgát oszt ki. Fura… 2-2

28. Busai-Józsi a csere.

26. Zsivóczky lő 20-ról, mellé.

25. 4600-an vagyunk

24. Hakola helyére érkezik Zsivóczky, a finn előtte még bead, Simic a tizenegyes pont környékéről a kapu fölé fejel, nagy helyzet volt.

16. egy jobboldali támadás után bead a Győr, a hosszún Trajkovity visszafejeli, de Klein, ha nehezen is, tisztáz.

14. Beliczky egy csel után jobbal mellé lő.

13. ordító helyzetek sorát hagyja ki a Győr egy támadáson belül a kapunk előtt, Jova egy esetben hihetetlen reflex-szel kapott bele a labdába.

10. Pölöskey húzza a lábát, Oláh jönne be, de a bíró nem engedi, Pölöskey egy pillanatra leveszi a mezét, ezért sárgát kap. Majd jön a csere.

5. egymás után kap sárgát Babity és Strestik.

1. folytatódik a meccs,

45. Pölöskey rúg rá egyet szabadból, veszélytelenül, ezzel vége az izgalmas félidőnek. A másodikban több kell azért.

43. lesgóllal próbálkozik a Győr.

42. Beliczky játszik ki egy megszerzett labdát Grúznak, aki a tizenhatos sarkánál visszaveszi bal lábra és hosszan ad be.

33. Józsi kap sárgát, előtte egy perccel Pölöskey került helyzetbe, de nem tudta kapura tenni a labdát. Iványi bíró furcsán fúj, azonban helyenként jól, s harcosan játszunk.

30′
Hakolának gurítottak le egy szabadrúgást 26 méterre a győri kaputól középen, sistergős bombája után Stevanovic bravúrral tolta szögletre a labdát a jobb felső sarok elől.
25′
Egy hatalmas, jobb oldali bedobás után Pölöskey csúsztatta meg a zsugát, amire érkezett Simic, akinek a 7 méteres stukkolását vetődve védte Stevanovic.
24′
Ismét vezet a Győr! Egy jobb oldali szöglet után Strestik fejelte vissza a labdát a hosszúról, Djordjevic középről, 6 méterről helyezett a léc alá, 1-2!
22′
A hazaiak is berúgták első nagy helyzetüket. Pölöskey gurított vissza Jovanovicnak, akinek 13 méteres lövését bravúrral védte Stevanovic, a labda azonban visszapattant a Fradi-játékosa elé, aki Beliczky elé passzolt, aki, 4 méterről lőtt a kapuba, 1-1!

A rettegett technikai hiba megérkezett (egyszerűen nekünk nem frissült az oldal, pedig net volt), így az örületes 12 percről most az nb1.hu segítségével pótoljuk be az élőt.

20. Kamber kap sárgát.

19. Sváb a legaktívabb, kétszer is megindul a szélen, előbb egy szép csel után tolja meg hosszan, másodszor pedig mély a beadás.

16. Józsi eladja a labdát a saját térfél közepén, Stretsik meg is indul, Levi azonban nagy bravúrral véd.

15. Egy beindítás után a győri Trajkovity elment és eltette Jova mellett a labdát, 0-1

10. Józsi ível fel szabadból, de nem alakul ki helyzet, a Győr előrevágott labdákkal próbálja átjátszani Kleinéket, Jova azonban kétszer is résen volt.

4. Beliczky szépen indítja a balszélen Svábot, Dani jól meg is húzza, beadása azonban magas.

1. négyezer körül lehetünk a kezdéskor. Simic baloldalon helyezkedik, Pölő a jobbon, Beliczky pedig középen, 4-3-3.

17:30 a Himnusz után jön a meccs, a mieink kezdenek, a Springer-szobor felé.

Tiszta zöldben lépunk pályára,a győriek szerelése fehér.

17:20 hűvös az idő, de nem annyira, mint amennyire kevesen vagyunk 10 perccel a kezdés előtt. Otten a VIP-ben várja a meccset a családjával beszélgetve.

A csapat, mint már megírtuk, Jova – Grúz, Balog, Klein, Sváb – Jovanovic, Józsi, Hakola – Simic, Pölöskey, Beliczky. Cs.: Gyenes, Busai, Junior, Zsivóczky, Fülöp, Oláh, Rósa

Egyelőre kevesen vagyunk, de a kézisek simán, tízzel nyertek!

Reklámok