Minden játékosunk megkapta a jövő évre szóló szerződésajánlatot.

A Ferencváros is belekezdett a következő szezon építésébe. Minden légiósuknak – Racko, Hietamaki, Hrajnoha, Sivonen – ajánlatot tettek. Pap Gábor, az FTC-hokisok elnökségi tagja arról tájékoztatta blogunkat, hogy pozitív válaszokat kapott az egyesület, és mindenkivel tárgyalnak még. Van tehát esély arra is, amire kevesen gondoltak a szezon végén, a bajnokság legjobb hátvédjének választott Juhamatti Hietamaki is zöld-fehérben folytathatja pályafutását. Az már eldőlt, hogy a szakmai munkát továbbra is Dobos Tamás irányítja.

A magyar játékosok közül is mindenkivel hosszabbítana a klub, ugyanakkor nem titok, vannak olyanok, akik kevesebb, és vannak, akik több pénzről szóló ajánlatot kaptak kézhez, mint az előző évben. A csapat terve az előrelépés, szeretnék némileg profibb alapokra helyezni a csapat működését, és igyekeznek előreteremteni az ehhez szükséges forrásokat. Az FTC magyar játékosai jelenleg is edzésben vannak, Pesterzsébeten zajlanak a jeges tréningek, egészen június végéig. Akkor szabadságra mennek a játékosok, de mindenki egyéni edzéstervet kap. Egy hónappal később felméréssel kezdődik a felkészülés második szakasza, onnantól közösen dolgozik a csapat szárazon és jégen is.

A szakosztály pozitív eredménnyel záródó, hosszú tárgyalást folytatott az anyaegyesülettel. Ennek egyik eredménye, hogy az FTC Fradiváros névre keresztelt nagyszabású népligeti terveiben egy jégkorongpálya felépítése is szerepel. Ez természetesen csak évek múlva valósulhat meg, tehát a hokisok egyelőre maradnak Pesterzsébeten. A csapathoz érkező új játékosokról egyelőre nem tudott beszámolni Pap Gábor.

jegkorong.blog.hu

Reklámok