Balázs alighanem marad az Olimpiakosznál.

A válogatott kerettag futballkapus továbbra is Görögországban marad és három évvel meghosszabbította szerződését az Olympiakosz Pireusszal. A posztján a szezon legjobbjának választott labdarúgó 2010 nyarán igazolt a piros-fehérekhez.

– Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is az Olympiakosznál maradhatok – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a focista, aki bajnokságot és kupát nyert az együttessel. – Azt szeretném, ha továbbra is ezen az úton haladnánk a csapattal. Jó lenne újra sikereket elérni az Olympiakosszal.
Megyeri Balázs még három évig az Olympiakosz focistája marad

Megyeri maradásának a szurkolók is örülhetnek. A magyar kapus pillanatok alatt közönségkedvenc lett, tavasszal például 910 percig nem kapott gólt. Teljesítményére nem véletlenül figyeltek fel angol és német együttesek is – az Everton például kitartóan érdeklődött iránta. A focista döntésében az is szerepet játszhatott, hogy az Olympiakosszal a Bajnokok Ligájában léphet pályára.

– Bízom benne, hogy a BL-ben is a klub hírnevéhez méltóan szereplünk majd – mondta Megyeri, akinek csapata tavaly egy ponttal maradt le a nyolcaddöntőbe jutástól, miután a csoportjában az angol Arsenal és a francia Olympique Marseille mögött a harmadik helyen végzett.

(P.N./Blikk)

Reklámok