A Nemzeti Sport szerint hatvanmilliót ajánlottunk a szombaton ellenünk gólt szerzett támadóért.

A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros ajánlatot tett a Paksnak Böde Dánielért. A fővárosi klub 200 ezer euróért vinné a kiváló támadó középpályást. Détári Lajos szakmai igazgató azonban nem csak Magyarországról erősítené meg csapatát – a szakember tegnap Spanyolországban járt.

A Ferencváros komolyan gondolja Böde Dániel megszerzését. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Fradi meg is tette ajánlatát: 200 ezer euróért vinné a paksi játékost, akinek a szerződése még egy évig él jelenlegi klubjánál. Az említett összegen felül a paksiak egy játékost is kapnának cserébe Bödéért. Ez a futballista Kulcsár Dávid lehet.

Információink szerint a ferencvárosi vezetők már egyeztettek Haraszti Zsolt paksi ügyvezetővel. Mivel korábban Böde úgy nyilatkozott, hogy megfelel neki a Fradi ajánlata, könnyen előfordulhat, hogy a játékos a nyáron valóban az Üllői útra igazol.

A Ferencvároshoz kapcsolódó hír még, hogy Détári Lajos szakmai igazgató tegnap Spanyolországban tekintette meg az Alcorcón–Valladolid spanyol másodosztályú bajnokit. A szakember elsősorban támadó középpályást és csatárt szeretne a Fradihoz csábítani – a 2–2-es végeredménnyel záruló mérkőzésen két gólt szerző Nauzet vélhetően felkeltette érdeklődését.

Információink szerint a pápai Gyömbér Gábor szerződtetését is hamarosan bejelentheti a zöld-fehér klub.

(nso)