Futsalosaink ma lépnek pályára Üllőn, az osztályozó visszavágóján.

Futsal NBI-NBII Osztályozó, visszavágó
ÜLLŐ FC CSŐ-MONTAGE – FERENCVÁROSI TC
19h00 Üllő Városi Sportcsarnok

A szezon utolsó találkozójához érkezett a két fél, ahol kiderül, hogy melyik csapat kezdheti a következő évet az első osztályban, és kinek jut a másodosztály. Az üllőieknek több az esélyük, mivel az első összecsapáson három góllal is győzedelmeskedni tudtak, a Ferencváros vendégeként.

A Cső villámrajtot vett, hiszen néhány perc után 4-0-ra vezetett, és a Fradi időnként közelebb zárkózott ellenfeléhez, de az üllői alakulat azért 3 gólt megőrzött az előnyéből. A visszavágón így a zöld-fehérek nehéz helyzetből indulnak, de azért reménytelennek nem mondható a helyzetük, bár a hazai pályán kapott 9 gól azt jelenti, hogy idegenben legalább 4 góllal kéne nyerniük, vagy nekik is legalább 9 találatig el kellene jutniuk.

A két lehetőség közül talán az előbbire lehet esély, hiszen a Cső az egész bajnokság folyamán egyszer kapott 6 gólnál többet. A Ferencvárosnak nincs már veszíteni valója, így lelki teher nélkül léphet pályára, ami akár jól is elsülhet, de nagy meglepetés lenne, ha ebből a hátrányból ki tudná harcolni a feljutást.
Első mérkőzés: 9-6 a Cső Montage javára

futsal-hungary.com