Méltóképpen emlékezett meg a csapat a Fradi legendás középhátvédjéről, a 10 éve elhunyt Mátrai (Magna) Sándorról.

Csapatunk ma délután Orosházán játszott jótékonysági mérkőzést. A találkozó apropója a helyiek által szervezett Mátrai Sándor emléknap volt – a Ferencváros egykori legendája erős orosházi kötődéssel bírt, és sajnálatos módon már tíz éve nincs közöttünk.

A mérkőzést megelőzően a pálya mellett található Mátrai Sándor szobrot megkoszorúzták, és megemlékeztek egykori játékosunkról.

A találkozó első félidejében a helyiek másodosztályú csapata egyáltalán nem játszott megilletődötten, átlövésekből többször is veszélyeztettek, de Gyenes Dávid minden alkalommal a helyén volt. A mieink ugyan uralták a játékot, de helyzetet kevesebb alkalommal dolgoztak ki, mint az a mezőnyfölényből adódhatott volna.

Ennek ellenére is egygólos előnyre tettünk szert a szünetig: a 32. percben Nyilasi lőtt közelről az Orosháza kapujába.

A második félidő elején Kleizer találatával növeltük előnyünket, majd nem sokkal később Holman fejesgólját követően már 3-0-ra vezettünk.
A nézők egy élvezetes második félidőt láthattak, de mivel több gól már nem született, így a találkozó 3-0-s ferencvárosi győzelemmel ért véget.

Csapatunk egy jó hangulatú délutánon vett részt Orosházán, és a mai meghívásnak eleget téve a helyi utánpótlást támogatta.

Orosháza-FTC 0-3 (0-1)
FTC, I. félidő: Gyenes – Fülöp, Grúz, Otten, Junior – Batik, Vass M. – Jovanovic, Nyilasi, Papp M. – Oláh
II. félidő: Hermány – Vattai, Grúz, Nyárasdi, Tóth A. – Peszmeg, Otten – Kleizer, Holman, Antal – Pölöskei II.
G.: Nyilasi, Kleizer, Holman

Reklámok