Szurkolói csapatunk 2-0-ás győzelmet aratott idegenben az Internationale CDF ellen, amivel bebiztosították a bajnoki címet a BLSZ 1./B bajnokságban!

Közel 2-300 néző gyűlt össze a bajnoki döntőnek is beillő találkozón, ahol a győzelem esetén nem kellett nézni a 2. helyen álló Goldball mérkőzését, bajnoki címet ünnepelhetett az FFC.
Bevonuláskor zöld és fehér lufik jelentek meg a Fradisták lelátóján, és egy fehér füst is begyulladt élőképként.
A mérkőzést nem a legideálisabb pályakörülmények között játszották, hiszen a lassan guruló labda is felpattant majdnem 1 méter magasságba. Nagyrészt a hazaiak előtt adódott lehetőség, de Nagyjános Zoltán (Muki) remekül őrizte az FFC kapuját. A mérkőzés során sok volt a durva belépő, főleg hazai részről, amit a játékvezető nagyon egyoldalúan fújt be. A félidő végén a bevándorlócsapat egyik játékosa túlságosan is felpörgött, és egy szabálytalanság után felkapta a vizet, és ellökte az FFC játékost, amiért azonnal megkapta a piros lapot a játékvezetőtől.

A második félidőben már kijött az emberelőny az FFC javára. Sorban alakultak ki a helyzetek, de a hazai kapus sorra hárította a próbálkozásokat. Kb. a 60. percben, az egykor a Kaposvárban NB1-es mérkőzésen is játszó Szeles Szabolcs dobott középre egy oldalbedobást, amire Juhász Gyuri emelkedett a legmagasabbra és fejelt a bal felső sarokba! A kapus már csak beljebb tudta segíteni a labdát. A gól után egy kicsit idegesebben játszottak Katus Pistiék, de a nem éppen ideális pályakörülmények nem tették lehetővé a jó kontrákat. Ekkor az afrikaiak előtt adódtak lehetőségek, de a védelem mindig résen volt.
Az utolsó 5 percre érkezett be Méhes Laci is. Alig, hogy beállt, első labda érintéséből elküldte a hazai játékost gyufáért, majd gyönyörűen tekert a jobb felső sarokba, amivel már kezdődhetett a megőrülés a lelátón! 2-0-ra vezetett az FFC!
A mérkőzés lefújása után kezdődött volna az ünneplés, de a rendezőcsapat úgy gondolta, hogy egy másik mérkőzést kezdenek, másik sportágban. Neki estek csapatunk játékosainak, de szerencsére nagyobb balhé nem történt.
2-0-ra nyert az FFC, és várhatja a BLSZ I. sorsolását! SZÉP VOLT FIÚK!!! TEMPÓ FFC!

Afrique Internationale CDFSE – Ferencvárosi FC 0-2 (0-0)
g.: Juhász Gyuri, Méhes Laci

BAJNOK AZ FFC!!!!

Reklámok