Válogatottunk berkein belül pedig még az a pletyka is elterjedt, hogy a magyar bajnok DVSC is átigazolná a futballistát, bár arról egyelőre nincs hír, hogy a debreceniek már konkrétan tárgyalnának is vele. Amikor a Loki 2009-ben bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, több meghatározó játékost (Feczesin Róbert, Mirszad Mijadinoszki, Laczkó Zsolt, Szélesi Zoltán) gyorsan megszerzett, és meglehet, erre készül most is. Ha Kondás Elemér gárdája a főtábláig menetel, talán Szabics Imrét is a csapatában tudhatja, miközben a kilencedik kerületben az a hír járja, hogy a régi kedvenc hamarosan megérkezik.

„A Fradi a szívem csücske, ez nem titok, és ezzel nem mondtam semmi meglepőt – így a labdarúgó. – De a jövőmről egyelőre nincs mit mondanom. Ha lesz, mint eddig, készségesen állok a média rendelkezésére, és beszélek, ha már van miről.”

S ha a lehetőségekből nem lett volna elég, íme egy újabb: Szabics korábbi grazi játékostársát, majd edzőjét, Franco Fodát a Kaiserslautern szerződtette a kispadjára. A Bundesligából kieső gárda célja természetesen a visszajutás, ehhez pedig új futballisták (is) kellenek, ráadásul osztrák internetes források szerint a német másodosztályból is van kérője a Szabics Imrének…(nso)

Reklámok