Frissen igazolt csatárunk az új csapattársak segítségével könnyen hozzászokhat Budapesthez.

Emlékszik még az első edzésre, vagy mérkőzésre?
Hú, jó nehéz kérdés, mert már nem igazán emlékszem rá. De, mintha Siófokon, egy kispályás mérkőzésen léptem volna először pályára a PSE futballistájaként.

Ha erre nem is, de gondolom, a legszebb momentumokra biztos emlékszik. Melyik volt a legszebb?
Már csak azért is emlékszem, mert nem régi az élmény. Ez az Európa Ligában való részvétel volt. Ezekre a mérkőzésekre, és a velük járó utazásokra, míg élek örömmel fogok visszagondolni.
De mégis, talán a legnagyobb élmény az volt, hogy rengeteg embert ismertem meg, és nagyon sok barátra tettem szert. Egészen a serdülőktől a felnőtt csapatig.

Miért döntött úgy, hogy klubot vált?
Tizenöt év nagy idő, ami alatt rengeteget fejlődtem, és mellette sokat is változtam. Úgy éreztem, hogy a további fejlődésem érdekében, eljött az idő arra, hogy váltsak. Ez volt az oka.

Hogy fogadták a Fradinál?
Nagyon jól, teljesen korrektek velem. Azt gondolom, hogy a beilleszkedésemmel nem lesz gond. Több játékost is ismerek a keretből, ha másképp nem is, legalább úgy, hogy játszottam ellenük. Segítenek nekem, így a budapesti életbe is pár nap alatt belerázódom.

Sok sikert a további pályafutásához!
Köszönöm, és itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a paksi szurkolóknak azt a támogatást, amit nekem adtak. Sok szép pillanatot szereztek nekem, és bízom benne, hogy én is tudtam örömet okozni nekik. Jó néhány barátom lett a drukkerek körében is, többükkel együtt nőttem fel. Remélem, megértik, hogy miért váltottam, és mindig jó szívvel gondolnak rám, mint ahogy én ő rájuk.

Mit gondol, egyszer visszatér még hozzánk?
Igen, egyszer ennek is eljöhet majd az ideje.

(paksifc.hu)

Reklámok