Pólócsapatunk vezetőedzője ma ünnepli születésnapját.

– Mivel tölti a születésnapját?
– Ez a nap is munkával telik. Ilyenkor ugyan szünet van a
bajnokságban, de számomra ekkor sincs pihenés, a csapattal kapcsolatos személyi és gazdasági ügyek intézése eléggé lekötik a szabadidőmet.
Lassan tizenhárom éve segítem szervezni a nyári strandvízilabda rendezvényeket, amit nagyon élvezek. Este azért természetesen a családdal ünnepelek.

– Mikor kezdődik a felkészülés a következő bajnokságra?
– Július elején kezdjük a felkészülést. Az elmúlt idényben a
megújulás volt a cél, most ez a folyamat folytatódik. A húszfős keretünkből tízen távoztak, néhányan azért, mert nem akartunk velük tovább együttdolgozni, Varga Zsolt és Székely Bulcsú pedig visszavonultak.

– Milyen erősítések várhatóak?
– A sok távozó miatt szeretnénk megerősíteni a keretet. Eddig
három fiatal játékost igazoltunk. Az előző szezon tapasztalatai alapján mindenképpen tervezzük, hogy igazoljunk egy kapust, több jelölttel is tárgyalásban állunk.

– Több mint háromszáz mérkőzést játszott a Ferencvárosban, melyik volt a legemlékezetesebb?
– Ennyi mérkőzés közül nehéz kiválasztani egyet. Mindenképpen
a bajnoki döntőket emelném ki, hiszen akkor fantasztikus hangulatban nagyszerű mérkőzéseket játszottunk. A döntőkön kívül kedves emlék még a Posillipo elleni BEK negyeddöntő, amikor Nápolyban 7-5-re győztünk, akkor nem sok csapat mondhatta el magáról, hogy sikerült a Posillipot saját otthonában megverni. Amikor én játszottam, akkor még minden mérkőzésünkön nagy tömeg volt, nekem ma is az az álmom, hogy az embereket megint visszacsábítsuk a lelátóra.

Fradi.hu