Ashmore továbbra is az angol hetedosztályban próbálkozik, Alcantara a spanyol harmadik vonalba szerződött.

James Ashmore pályájában a Fradi után hatalmas törés következett, egy időre teljesen abba is hagyta a focit, majd előbb az angol nyolcadik, majd a hetedik osztályban játszott. Itt szerepelt tavaly is, a Frickley Athletic csapatában, most nyáron az ugyanebben a ligában szereplő, de jobb csapatnak tartott Matlock Townhoz igazolt. Edzője szerint a bajnokság legjobb játékosa, amit nem is csodálunk: az amatőr szintnél többre hívatott a középpályás.

Frank Danquah sokkal gyengébb futballista, jó pedigréje (Ajax neveltként megfordult a Newcastle-nél is) miatt azonban nagyobb lehetőségeket kap. Ilyen a belga másodosztályú PEC Zwolle csapatában kapott próbajáték is – nincs nagy kétségünk afelől, hogy kap-e szerződést.

Carlos Alcantara előrelépett, a negyedosztályból a harmadosztályba kiesett CD Alcoyano csapatához igazolt, ahol – a vezető nyilatkozatok alapján – nagy reményeket fűznek a balhátvéd játékához, azt remélve, hogy vele jelentősen megerősödik a védelmük, s egyből visszakerülnek a második ligába.

Reklámok