Július 14-én nyitnak a pénztárak.


A 2012/13-es szezonban folytatódik a tavaly sikert aratott „Bérletesek Klubja”!

„Bérletesek Klubja”:
A klubba való belépés továbbra is nagyon egyszerű, csupán váltani kell a 2012/13-es szezonra egy bármilyen kategóriájú bérletet!

Azt szeretnénk, hogy ne pusztán anyagilag érje meg bérletet vásárolni, hanem a bérlettel járó egyéb kiváltságok még vonzóbbá tegyék a Fradi bérletet;

– Az idegenbeli mérkőzésekre jegyelővételi jog!
– Speciális akciók a Shopban; például az új idegenbeli mezünkhöz jelentős kedvezménnyel juthatnak majd hozzá a bérletesek!
– A szezonban továbbra is minden hónapban megrendezésre kerül a Fradi Shopban a

„Bérletesek napja”, mely napokon exkluzív kedvezményekkel várjuk majd a bérlettel rendelkezőket. Az aznap bérlettel vásárlók között, akik bedobják a névvel és telefonos elérhetőséggel ellátott blokkjukat a kihelyezett dobozba, kisorsolunk egy, a csapat által aláírt NIKE focilabdát! A pontos nap és az akciók mindig az esemény előtt egy héttel lesznek olvashatóak a hivatalos honlapunkon (www.fradi.hu), illetve a Fradi Shopban!

– Minden hónapban kisorsolunk 20 bérletes szurkolót, akik a „Bérletesek napján” csoportos stadion túrán vehetnek részt idegenvezetéssel (múzeum, történelem, öltöző, kispad stb.). Minden alkalommal csatlakozik egy volt, vagy jelenlegi játékos is a túrához! A szerencsések szurkolói kártyáinak számát mindig a „Bérletesek napjának” meghirdetésekor kitesszük a honlapra, illetve igyekezni fogunk mindenkit értesíteni telefonon vagy e-mail-ben!

– Minden hazai bajnoki mérkőzésen kisorsolunk a mérkőzésre kilátogató bérletesek között egy, a csapat által aláírt NIKE focilabdát.

– Új, és talán legfontosabb eleme a klubtagságnak, hogy a szakmai stáb minden hónapban megjelöl egy napot, amikor nyílt edzést tart, melyeket csak és kizárólag a bérlet és a szurkolói kártya egyidejű felmutatásával lehet majd látogatni! A bérlet, és ezzel a nyílt edzésre való bemenetel jogának átruházása nem lehetséges!

A bérletárusítás menetrendje

Bérletet vásárolni július 14-e és augusztus 31-e között lehet, hazai mérkőzések napján is! Az előző szezon bérleteseinek július 31-ig tartjuk fent helyeiket, utána nem garantáljuk, hogy a tavalyi helyükre tudják megújítani a bérletüket!

Július 14-e és Július 31-e között minden nap (kivéve július 29, vasárnap) árusítjuk a bérleteket a Főpénztárban, hétköznapokon 10:00-18:00 között, hétvégi napokon 10:00-15:00 között! Szurkolói kártya regisztrációs ügyintézés is ezeken a napokon lesz, a Fradi Shopban! Az augusztusi nyitva tartást a hónap elején pontosítjuk!

Bár a mérkőzések napján mindhárom pénztárban (nem csak a Főpénztárban) lehet majd bérletet váltani a kijelölt ablakoknál, azért arra kérünk mindenkit, hogy a jegykiadás folyamatosságának biztosítása érdekében, lehetőség szerint már korábban vásárolja meg a 2012/2013-as szezonra szóló bérletét.

Magyar Kupa mérkőzésekre: „A” kat: 1.500 ft, „B” kat: 1.000 ft
NB II mérkőzésekre: egységesen 1000 ft
Ligakupa mérkőzésekre: egységesen 500 ft

„A” kategóriás jegy: A stadion 1-8, illetve 10-14 szektoraiba szóló, teljes árú jegy.

„B” kategóriás jegy: A stadion G,H,J,K,L,M,N,O szektoraiba szóló, teljes árú jegy.

*Nyugdíjas/Diák jegy: A stadion bármely szektorába váltható ilyen típusú jegy (kivéve VIP, illetve diák esetében 9-es szektor). A kedvezményre való jogosultságot igazoló irat bemutatása kötelező, diákoknál nincs korhatár, lényeg az érvényes diákigazolvány megléte! A 9-es szektorba továbbra is csak nyugdíjas belépőt lehet váltani.

*Családi jegyek: Kizárólag az A,B,C szektorokba, minimum 1 felnőtt és 1 gyermek, maximum 2 felnőtt és 3 gyermek részére váltható! A gyermekek esetében 14 éves korig él a kedvezmény! Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy a családi szektorba a 10 és 14 éves kor közötti gyermekeknek kell jegyet váltani (10 éves korig ingyenes a belépés), 14 éves kor felett diákjegyet kell venni. Az A,B,C szektorokban a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a jegyre nyomtatott hely csak iránymutatásra szolgál!

A bérletek egységesen érvényesek a hazai NB I-es, NB II-es, Magyar Kupa és Ligakupa találkozókra!

A 2011/12-es szezon bérleteit bármilyen típusú őszi bérletre meg lehet újítani! Megújított bérletet csak és kizárólag az vásárolhat, akinek volt az előző szezonban bármilyen típusú bérlete! Bérlet megújítása esetén a gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük, feltétlenül hozzák magukkal az előző szezonra szóló bérletüket!

A jegyek, illetve bérletek megvásárlásához továbbra sem kell személyesen megjelenni, más is eljöhet a pénztárhoz, akinek közölnie kell a megbízó nevét és szurkolói kártya számát, valamint hogy hova és milyen típusú jegyet/bérletet szeretne a megbízója. Kedvezményes jegyet így is csak és kizárólag a kedvezményre jogosító irat legalább fénymásolatának bemutatása mellett áll módunkban kiadni.

Támogatói VIP bérlet: A bérlet a stadion külső, fedett részének (sajtópáholy) leválasztott területére szól, külön büfével! Az ár tartalmazza; a névre szóló ülőhelyet, egy új idegenbeli mezt, külön beléptetést az üllői úti oldalon az 1-es kapu melletti nagykapun, minden NB I-es bajnoki mérkőzésen meglepetés ajándékot, valamint az NB I-es bajnoki, és Magyar Kupa mérkőzéseken az étel – üdítő fogyasztást. Társaságoknak, cégeknek igény szerint külön csomagot is összeállítunk, akár magasabb fokozatú VIP helyekre is (Székházban)!

Családi bérlet: Kizárólag az A, B, C szektorokba váltható! Minimum egy felnőtt, és egy gyermek belépőt kell váltani, de az ár tartalmaz; maximum kettő darab felnőtt, valamint maximum három darab gyermek belépőt. A gyermek belépőt 10-18 éves kor között áll módunkban kiadni, természetesen szurkolói kártyával nekik is rendelkezni kell! Amennyiben csak egy felnőtt bérletet szeretne valaki vásárolni, abban az esetben a megjelölt ár felét kell fizetni, de ebben az esetben is minimum egy, maximum három gyermek belépő kérhető. Az A,B,C szektorokban a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a bérletre nyomtatott hely csak iránymutatásra szolgál!

Nyugdíjas/Diák bérlet: A stadion bármely szektorába váltható ilyen típusú bérlet (kivéve VIP, illetve diák esetében 9-es szektor). A kedvezményre való jogosultságot igazoló irat bemutatása kötelező, diákoknál nincs korhatár, lényeg az érvényes diákigazolvány megléte! A 9-es szektorba továbbra is csak nyugdíjas bérletet lehet váltani.

„A” kategóriás bérlet: A stadion 1-8, és 10-14 szektoraiba szóló, teljes árú bérlet. „B” kategóriás bérlet: A stadion G,H,J,K,L,M,N,O szektoraiba szóló, teljes árú bérlet.
10 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, a gyermekek részére külön ülőhely a stadion telítettségének függvényében biztosított. A szurkolói kártya megléte 10 éves kor fölött kötelező (csak így tudunk bérletet kiadni, ezzel ülőhelyet is biztosítva számukra)!

A jegy- és bérletárak változtatásának jogát fenntartjuk!

FTC Labdarúgó Zrt.

Információ: jegypenztar@fradi.hu

Fradi.hu

A győztessel készült interjú:

Egy hónapja került meghirdetésre jegy- és bérletgrafika pályázatunk. Az elmúlt hetekben eldőlt, hogy melyik ötlet kerül végleges megvalósításra, folyamatos utómunkákat követően pedig megszülettek a 2012/2013-as szezonra érvényes jegy- és bérletdizájnok.

A nyertes ötlet és kivitelezés Birta Bertalan nevéhez fűződik, akinek munkája már az első verziók beérkezésekor is magasan kiemelkedett a többi pályamű közül, az utolsó verzió pedig hűen tükrözte a Club elvárásait, valamint az ő személyes fradista életérzését.

Erről és a pályamű történetéről beszélgetett vele a Fradi.hu, hol máshol, mint “második otthonában”, az O-szektorban.

– Miután megtudtad a Club pályázati felhívását sokat gondolkodtál a részvételen, vagy azonnal megjött az ihlet?
– Nem azonnal, de az első vázlatok után hamar körvonalazódott a végső elképzelés, hogy milyen tartalommal sikerült megtölteni az pedig egyértelműen mutatja a baráti társaságom és a saját gondolkodásmódomat a Ferencvárosról. Tiszteljük és ápoljuk a múltunkat, hogy ezzel is építsük a jelenünket, jövőnket. Ennek a gondolkodásmódnak a nyomai megtalálhatóak a stadionban és a népligeti utánpótlás bázison is, örülök, hogy ez már a jegyeken is visszaköszönhet.

Mindenképpen hagyományőrző grafikát szerettem volna, amin megjelennek Clubbunk legnagyobb játékosai, az Albert Stadion, valamint minden, amit ha bárki meglát, akkor Ferencváros felirat, vagy címer nélkül is egyértelmű, hogy a Fradiról szól. Olyan grafika volt a cél, mely akár jegyen, akár bérleten jelenik meg, büszkévé teszi a tulajdonosát!

– Mennyi idő volt ezt a gyakorlatban megvalósítani?
– Szűk két nap alatt elkészült az első kiforrott terv, amely nyomdai és esztétikai szempontok alapján kisebb módosításokon esett át, mielőtt elnyerte végső, letisztult formáját. Nagyon örültem, hogy az alapkoncepció elsőre elnyerte a Club vezetésének tetszését. Amint a képek mutatják az első, és az utolsó verzió között nem jártunk be nagy utat, de az a kis út rögös volt. Ám úgy érzem, megérte a fáradtságot!

– Miben más ez, mint a korábbi tervek?
– Úgy érzem, hogy akár a barátaimmal közösen készített munkákat, akár ezt a személyes tervet az teszi különlegessé, hogy mögötte van a szív. A korábbi grafikai tervek is kifogástalanok voltak, szakmailag profi munkákról volt szó, de látszott, hogy nem szurkolók készítették. Megvalósítást tekintve apróságokról van szó, de mégis ezektől lesz szerintem más, több, értékesebb az idei bérlet, mint a korábbiak voltak. Hiszen minden benne van, ami egy szurkolónak, egy ultrának vagy az idősebb nézőknek a Ferencvárost jelenti. A Club jegyből és bérletből ad ki a legtöbbet minden évben, mint termék. Éppen ezért nagyon fontos, hogy egy ilyen kártya, vagy papírdarab egyértelmű és méltó szimbóluma legyen az FTC-nek. Legyen rá büszke a gazdája, ahogy a Fradira is. Ennél semmi nem lehet fontosabb!