Ma két próbajátékos is pályára lépett a már korábban ismert amerikai játékos mellett.

Dumitru Daniel Ene 20 éves és az elmúlt két szezonban a román másodosztályú ALRO Slatinában játszott. Tavalyelőtt 24 meccsen 3, idén 28 meccsen 4 gólt szerzett. A meccsek többségében csereként lépett pályára. Korábban pályára lépett a román u19-es csapatban is.

Birtalan Botond 22 éves. Sopronban nagyon fiatalon bemutatkozott az első osztályban és 14 meccsig jutott. Ifistaként már volt alkalma játszani a világ leggyönyörűségesebb mezében. Eddig vándor életet élt, hiszen ifjú kora ellenére ifistaként 3 (BVSC, Vasas, Fradi), profiként már 5 csapat mezét viselte eddig (Sopron, Nagyszalonta, Kecskemét, REAC, Nagyvárad)
Nagyváradon nem ment neki rosszul, 19 meccsen 7 gólt is szerzett, noha ötször csere volt. A korábbi magyar utánpótlásválogatott játékos korábban így nyilatkozott a hatharom.hu-nak.

„Úgy érzem, jó idényt produkáltam, támadó középpályásként több góllal is segítettem a csapatomat a román másodosztályban
– kezdte a 23 éves futballista a hathárom.hu-nak. – Nem akarok nagyképűnek tűnni, de a magyar második vonalnál ez egy magasabb színvonalú bajnokság. A magyar élvonal topcsapataival nem, de a mögöttük szereplő NB I-es klubokkal felvennénk a versenyt. Ez meglátszott akkor is, amikor edzőmeccseket játszottunk első osztályú magyar együttesek ellen, és mindig szoros volt az eredmény. A körülményekre sem lehetett panasz, remek edzőpályák voltak, a másodosztályban is nagy múltú csapatok ellen léptünk pályára. Sajnos a feljutás nem sikerült, így úgy döntöttünk, hogy nem hosszabbítjuk meg lejáró szerződésemet. Most egyedül tréningezek, az a tervem, hogy visszatérek Magyarországra és az NB I-ben folytatom. Nem vagyok finnyás, próbajátékra is szívesen elmegyek, legalább addig is egy csapattal edzek. A menedzserem intézi az ügyeimet, bár csapatnevet nem szeretnék mondani, vannak az élvonalból is érdeklődők.”

Reklámok