Egy csatár számára a gólszerzésnél lélekemelőbb pillanat nem létezik a pályán. Ha emellett még gólpasszt ad, és tizenegyest harcol ki, akkor az arról árulkodik, hogy a harci kedvével, illetve az önzetlenségével sincs gond.

Támadónk, Pölöskey Péter a Soroksár elleni 5 lőtt gólból háromban tevékeny részt vállalt, így fontos szerepet játszott abban, hogy a szombat délelőtti felkészülési mérkőzésről elégedetten távozhattak haza a fradista drukkerek.

– Hogyan értékeled a Soroksár elleni felkészülési mérkőzést?
– A csapaton látszott, hogy egyre jobban formálódik és jó irányba halad – vélekedett Pölöskey. – A héten volt tíz kőkemény edzésünk, így nem voltunk a legfrissebbek. Ez a második félidőben kiütközött, akkor egy picit visszaestünk. Ettől függetlenül a technikai és taktikai dolgokat meg tudtuk oldani, úgy érzem, hogy meccsről-meccsre javulunk.

– Gólt fejeltél, gólpasszt adtál és kiharcoltál egy tizenegyest. Ez egy jó visszaigazolás a számodra, hogy a megfelelő úton haladsz a felkészülésben?
– Ez egy edzőmeccs volt, a nevében is benne van, hogy edzés. De a tét nélküli találkozókon is fontos, hogy gólt tudjak szerezni. Motivált vagyok, be akarom bizonyítani mindenkinek, hogy a Ferencváros első számú csatáraként is lehet velem számolni.

– Hogyan látod, az új játékosok jó úton járnak a beilleszkedés terén?
– Maximálisan. Nem csak a pályán kívül, hanem a pályán is egyre jobban összeszokik a csapat. Úgy érzem, hogy jobbak lehetünk, mint amilyenek tavaly voltunk.

– Mik a személyes céljaid az előttünk álló szezonban?
– Elsősorban az a legfontosabb, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtson a bajnokságban, és a Magyar Kupában. Nem csak a szurkolók, hanem mi is ki vagyunk éhezve a sikerre. A magam részéről csak annyit mondanék, hogy mindenkinek bizonyítani akarok a teljesítményemmel.

(fradi.hu)

Reklámok