Ma újabb négy próbajátékos lépett pályára a Ferencváros mezében a BKV Előre elleni felkészülési mérkőzésen.Bozo Markovicsról már alkothattunk véleményt a Vasas elleni felkészülési meccsről, de akkor nem nyújtott maradandót. Már sokan akkor is csapatunktól való távozásáról beszéltek, de végül a BKV elleni mérkőzésen is kapott bizonyítási lehetőséget a szakmai stábtól. Bár a mai meccsen gólt lőtt, de sok mindent nem mutatott abban a 45 percben sem, amikor pályára léphetett. (igaz a gólt eléggé megköszönheti a közlekedésiek kapusának) Véleményünk szerint szedheti a sátorfáját.


Az első félidőben lépett pályára a német nemzetiségű, de namíbiai válogatott, Wilco Risser. Ha valaki látta a Góóól c. filmet, az emlékezhet arra a jelenetre, amikor Santiago frissen érkezve edzésre jelentkezett a Newcastlenél, és sikertelen próbajátékot produkált. Ez történt a Schalke 04 tartalékcsapatánál is megfordult spílerrel, hiszen alig másfél órával meccs előtt esett be az Üllői útra. A játéka hasonló volt. Igyekezett, de maradandót nem igazán tudott alkotni. Volt helyzete, de a kapusnak sikerült hárítani azokat. Talán ő az a játékos, aki még alkothat valamit.


Birtalan Botond az elmúlt mérkőzéseken már bizonyította tehetségét a Ferencváros szurkolóknak és a szakmai stábnak. A mai meccsen többekkel együtt, neki se jött ki a lépés.


A második félidőben újabb két próbázó lépett pályára a Ferencváros zöld-fehér mezében. A Brassóból érkező brazil, Mauro Alonso elsősorban remek passzaival, felíveléseivel vetette észre magát a pályán. Többször is jól indította játékosainkat, olyan labdákkal, amiket Lipcsei Peti óta nemigen láttunk a Ferencváros játékosaitól. Ő még erőssége lehet csapatunk már így is elég kemény középpályás sorának. Igaz, az elmúlt években több játékosnál is bizakodva vártuk a pályára lépést, ám nem alkottak emlékezetest. (gondoljunk csak a menedzserek által agyonsztárolt Tommy Dohertyre)
A csatársorba érkezett még egy fiatal játékos, aki a Hajduk Split csapatában is megfordult, ám Prva ligás meccsen nemigen kapott lehetőséget. Hrvoje Tokic legutóbb a Zadar csapatában szerepelt, pályafutásáról részletsebben itt olvashattok. Ma is volt néhány ígéretes megmozdulása, ám gólt nem sikerült szereznie. Sokszor futott lesre, volt amit tévesen állított meg a partjelző. Ő az a játékos, akit még egy kis ideig mindenképpen megfigyelnék a szakmai stáb helyében.

Reklámok