Bizakodva várják a rajtot.

Magabiztosan és helyenként közönségszórakoztató játékkal győztük le szombat délelőtt az NB II-es Szigetszentmiklóst. A felkészülési mérkőzést követően elsőként nyári szerzeményünk, Gyömbér Gábor mondta el a véleményét a hajtós 90 percről.
– Erős felkészülésen vagyunk túl, de most már a célegyenesben vagyunk. Fizikálisan egyre jobb állapotban van a csapat, de úgy érzem, hogy a játékunk is javul. Persze vannak még hibák, amiket ki kell javítanunk, a hátralevő egy hétnek erre elégnek kell lennie – fogalmazott Gyömbér, aki a csapategységről is beszélt. –Egy nagyon normális társaságba kerültem, úgy érzem, hogy mindenki befogadott. Jó az összhang, nem volt gond a beilleszkedéssel, egységes csapatunk van.

Finn középpályásunk, Juha Hakola végig nagyon aktív volt a mérkőzés során, beadásaival, elfutásaival több alkalommal is veszélyt okozott az ellenfél kapuja előtt.
– Az SZTK elleni mérkőzéssel kapcsolatban fontos volt, hogy győzelemmel hangoltunk a Kecskemét elleni bajnokira – mondta középpályásunk. – Úgy érzem, hogy egyre jobbak vagyunk, sok lehetőséget dolgoztunk ki, és szép gólokat lőttünk. Jelenleg még fáradt vagyok, de a következő héten már a frissítésé lesz a főszerep.

Aleksandar Alempijevic gólpasszal járult hozzá a 3-0-s sikerhez – Vladan Cukic találatát készítette elő -, de saját elmondása szerint saját maga is több találatot szerezhetett volna. Számára azért is bír különleges jelentőséggel a hat nap múlva esedékes bajnoki nyitány, mivel egykori csapata ellen debütálhat az Albert Stadionban.

– Jó meccset játszottunk, és ami a legfontosabb, hogy ez a találkozó is jól szolgálta a felkészülésünket. Sok lehetőség adódott előttem, de sajnos nem találtam be, remélem, hogy a frissítést követően ezeket a lehetőségeket a bajnokikon már belövöm. Úgy érzem, hogy készen állunk az első megmérettetésre, különösen motivált vagyok, mivel első tétmérkőzésemet játszhatom a Fradiban, ráadásul pont egykori csapatom ellen.

forrás: fradi.hu

Reklámok