Az idegenbeli mez elegáns, s egyben tükrözi az Fradi harcosságát, írja a sajtóanyag. A gallér, s a szín a klub tradícióit tükrözik.


PET-palackok újrafelhasználásával készült a katonás-zöld mez.

A mez tervezésekor a Nike szakemberei a leginnovatívabb technológiákat használták fel, hogy a játékosok a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák a pályán. Az új anyag 23%-kal könnyebb és és 20%-kal erősebb szövetből készül, mint az előző mez. A Nike Dri-FIT technológia a megfelelő izzadságelvezetésért felel, a lézervágott illesztés pedig a tökéletes kényelem alappillére.
A környezettudatosság jegyében a mezek 100%-ig újrahasznosított poliészterből készülnek, a gyártási folyamat ráadásul 30%-kal kevesebb energiafelhasználással történik. 2010 óta a Nike „Better World” akciója segítségével több, mint 115 millió PET palackot hasznosított újra csúcsminőségű termékei számára.


A játékosoknak tetszik

Mark Otten:

Nagyon jó érzés az új mezt viselni, magabiztosságot ad. Apró dolognak tűnik, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen mezben játszom mérkőzésről-mérkőzésre. Különleges és erőt sugárzó, ez jut leginkább eszembe mikor ránézek.
Jó szereplést várok mind a csapattól, mind saját magamtól. Természetesen mindent meg fogok tenni, hogy a legjobbat nyújtsam és hozzájárulhassak rengeteg zöld-fehér győzelemhez!

Gyömbér Gábor:

Tetszik ez az új színösszeállítás, merész, és extravagáns. Remélem, sok sikert fogok megélni ebben a mezben.

Eredményes szezont várok a csapattól, és remélem, hogy sok játék lehetőséget fogok kapni, hogy bizonyíthassam: van helyem a Fradi családban!

Böde Dániel:

Napról napra jobban tetszik az új mez, szerintem a szurkolóknak is bejön majd.

Hogy mit várok a következő szezontól? Természetesen rengeteg Böde-gólt!