Pénteken startol a labdarúgó szezon, ezzel együtt a góltotó rovat is!

Elsőként mindenkit szépen kérünk, hogy olvassa át a kiírást! Ha kérdés van, akkor tegyétek fel, válaszolunk.

A 2012/2013-as szezonra ismét meghirdetjük a korábban igen népszerű tippelős rovatot. A korábbi emailes “rendszert” lecseréltük, így szinte minden automatikusan történik majd, minimális emberi beavatkozást igényel részünkről a kiértékelés, valamint az eredményhirdetés.

Nevezés:
A részvételi lehetőség mindenki számára adott, csatlakozni bármikor lehet, erre nincsen megkötés. Amit kifejezetten kérünk: írjátok fel és tegyétek el az első alkalommal használt email címet és nevet, amivel neveztek és mindig azt használjátok, mert utólag nem fogunk összevonni eredményeket! Ha nem ugyanazzal a email/nick párossal neveztek a fordulókba, akkor minden alkalommal egy-egy új nevező kerül majd az összesített listába. Ezzel a módszerrel könnyen kizárhatjuk azt is, ha valaki más nevében szeretne tippelni…

Tippelés:
A totózás egy online felületen zajlik, amihez az alapot a Google szolgáltatja, minden fordulóra időben kitesszük a linket egy külön cikkben, valamint ezen oldalon is. A tippeket leadni a tippsor lezárásáig lehet. Ha véletlenül nem zárjuk le időben (pl. nem vagyunk gépnél), akkor az időn túli szavazatokat törölni fogjuk a fairplay szellemében. Egy email/nick párosról egy tippet fogadunk el, mégpedig a legelsőt, így kérünk Titeket, hogy már a kigondolt eredményekkel a fejetekben indítsátok el az online felületet!

Pontosztás:
Egy mérkőzésre leadott tipp…
– 3 pontot ér: Hazai és vendég gólok pontos eltalálása
– 2 pontot ér: Az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbsége egyezik és az nem nulla
– 1 pontot ér: Az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbségének tartománya (pozitív, nulla, negatív) egyezik. Magyarul a kimenetel találat.
– 0 pontot ér: minden egyéb eset

A fordulók eredményeit a teljes tippelési listával együtt az adott forduló kiértékelése után külön cikkben közzétesszük.

Ha a végső összesítésnél az első pozíciókban holtverseny alakul ki pontszámban, akkor a szezon során szerzett 3 pontos találatok száma dönt majd a helyezésről!

Díjazás:

Az egyik díj különleges jellege miatt nincsen első, második és harmadik díj: az első és második választhat a három fődíj közül.
Fődíjak:

– A budapesti Tyutyu Tattoo tetováló stúdió felajánl a szerencsés nyertesnek egy tetoválást, mely akár a klub címerét, vagy más Fradi-témát is ábrázolhat, de természetesen ez a három óra (értékben huszonötezer forint) szabadon felhasználható, más jellegű minták is elkészülhetnek ezen idő alatt! A nyeremény részleteivel kapcsolatban személyesen érdeklődni lehet a Budapest Nagymező u.38-as címen vagy telefonon a +36705899202-es telefonszámon! Az egyik legjobb tetováló stúdió munkáiról képeket annak Facebook-oldalán találtok.

– Egy Ferencváros-mez, a hátán “Totókirály” felirattal.

– 7500 Ft-os utalvány az Üllői-webshopban, és Ferencváros-könyvcsomag.

Az első kilenc helyezett régi Fradi-kitűzőket is kap. Két különdíjat is kiosztunk: a mind a harminc fordulóban részt vevők leggyengébbje egy Bobby Davison által aláírt Sheffield United sálat, míg a legjobb olyan játékos, aki ferencvárosi szurkolói csoportok honlapját szerkeszti, egy fél éves Kiskegyed előfizetést kap.

A formaságok után jöhet a lényeg, az első tippsort a következő linken találjátok meg:
Góltotó – 1. forduló tippsora
Haladás – Eger
Diósgyőr – Újpest
Paks – Pécs
Debrecen – Győr
Ferencváros – Kecskemét
MTK – Kaposvár
Siófok – Honvéd
Videoton – Pápa

A Góltotó rovatot eléritek a felső és az oldalsó menüből is, előbbin szöveges, utóbbin képes link vezet az aloldalra.