Részletesebb bemutatás, megtudhatjátok ki a példaképe, hol játszott eddig és mi a célja.

A transfermarkt és más külföldi internetes oldalak alapján mutatjuk be a német csatárt.

Kucukovic, vagy ahogy mindenki becézi “Mucki” 1986. november ötödikén született az akkor Jugoszláviához tartozó Novi Gradban. Családjában nem ő volt az egyetlen focista, nagybátyja Demir Hotic német bajnok volt a Kaiserslautern együttesével és a fiú is hamar Németországba költözött.

A bosnyák születésű játékos a Schalke 04 utánpótlásában nevelkedett évekig, de 2003-ban átette a székhelyét Bochumba. A VFL Bochum együttesénél az utánpótlásban imponáló 29/29-es átlagot produkált. Ennek köszönhetően 2004-ben a patináns Hamburger SV csapatánál már felnőtt szerződést kapott. Két szezont töltött ott, a harmadosztályú második csapatnál 40 meccsen 22 alkalommal zörgette meg a hálót, míg a felnőtt csapatnál 14 meccsen 1 találatot szerzett. Minden idők legfiatalabb HSV játékosa volt, aki profiként debütált. Játszott néhány UEFA kupa meccsen is.

2006-ban a másodosztályú Greuther Fürth együttesénél szerepelt kölcsönben 21/2-es átlaggal.
2007-ben egy meccs erejéig visszatért a Hamburg második csapatához, majd továbbállt a kisebbik müncheni klubhoz az 1860 Münchenhez. Itt komoly vitákba keveredett a klubvezetéssel, hol az első (23/3), hol a második (8/2) csapatnál szerepelt.
A következő szezon közben a francia elsőosztályú Grenoble igazolta le, de két év alatt alig lépett pályára, szinte végig sérülésekkel küzdött. ( 5 meccs 0 gól)

2010-ben a dán Söderjyske csapatával szerepelt a dán elsőosztályban (17 meccs 4 gól)
A tavalyi szezonja is elég változatos volt a másodosztályú Energie Cottbusnál kezdett (5 meccs 1 gól), de a tavaszt már Cipruson töltötte az Olympiakos Nickosia együttesében (7 meccs 2 gól)

A 193 cm magas center korábban tagja volt a német utánpótlásválogatottnak. U19-es Európa Bajnokságon is járt, 5 meccsen 3 (más adatok szerint 15 meccsen 7) gólt szerzett az utánpótlásban. Példaképe egy másik bosnyák származású csatár Zlatan Ibrahimovic és fő célja visszakerülni a Bundesliga legfelső osztályába.

Videó a csatárról:

Reklámok