Kubatov Gábor ma válaszolt a kérdésekre.

A Fradi elnöke Détári Lajos szakmai alkalmasságát firtató kérdésekre úgy reagált, hogy: “Személyi kérdésekre sem a múltban, sem most, sem a jövőben nem fogok válaszolni. Nem lenne korrekt. Így csinálom egy éve és ebben nem tervezek változást. Ezt a szabadságot, kérem, adják meg nekem!”, de emberileg védelmébe vette az edzőt: „Détári az itt eltöltött egy esztendő alatt soha (!) sem jelent meg a Fradiban ittasan. Soha! Vette? És minden edzést megtartott!”

A szurkolóknak adott válaszában elmondta, hogy ő is mást, elsősorban győzelmeket várt a csapattól. A fizetését felvető kérdésekre így reagált: „Ön összekever valakivel! Azokkal, akik innen pénzt vittek el. A Fradi nekem idáig semmit nem fizetett a munkámért (nem is kell) , nem állt semmit a költségeimből (nem baj, mert szeretetből teszem)…én csak egyszerűen dolgozom.”

Elismerte, hogy most nem kellemes Fradi szurkolónak lenni. Az edzések látogathatósága ügyében a tavalyi inzultust emelte ki, miszerint: „Az nem baj, ha jönnek, de ahogy jöttek…szerintem az nem fér bele egy profi klub életébe.”

Reklámok