A nem várt eredmények ellenére többen is jó pontszámokat értetek el. A táblázatok böngészése után pedig akár indíthatjátok a következő ívet is!

Ezúttal 457-en neveztetek, többen új belépőként. Hozzá kell tenni, hogy legalább tíz játékos adott le érvénytelen tippsort, egyikőjük email címe nem volt megfelelő, a többiek időn túl küldték be jóslataikat. Így ezúton is jeleznénk, attól még, hogy nincs lezárva az első mérkőzés kezdete után a felület, látjuk, mikor érkeznek be a tippek… Ismét fokozottan kérnénk mindenkit, hogy NE tippeljen többször, írja fel magának papírra, vagy ide a cikk alá, hogy sikeresen beküldte, ha hajlamos ezt elfelejteni.

A formaságok után következzenek az érdekesebb dolgok. A második kört Gmeister nyerte, 13 ponttal, ebből egy tucatot telitalálattal hozott össze. Őt követik hárman 12 ponttal: Patyak, máté és fricsi14. A “bronzra” nyolcan vannak 11 ponttal, név szerint: Bozicze, Titi2727, nagynorbi15, TempoFradi, suna53, gmonsters, Fradika0301 és jani.

Összetettben Rocco83 átvette a vezetést, egyedüliként tart 21 szerzett pontnál. A képzeletbeli dobogó második fokán Fradika0301 és Bozicze osztozik 20-20 ponttal. Szorosan mögöttük négyen állnak 19 ponttal: Fradifan7, TempoFradi, fricsi14 és Lacinho10.

A (remélem…) minden igényt kielégítő táblázatokat itt tekinthetitek meg: Üllői129 Góltotó – 2. forduló kiértékelése

A holnapi nap folyamán emailes értesítést is kaptok a legfontosabb információkkal kitöltve.

És ha mindezeket már átnéztétek, akkor indulhat a 3. forduló:

GYŐRI ETO FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI
FGSZ SIÓFOK-SZOMBATHELYI HALADÁS
DVSC-TEVA-KTE-PHOENIX MECANO
DVTK-EGRI FC
FERENCVÁROSI TC-LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
VIDEOTON FC-BUDAPEST HONVÉD
MTK BUDAPEST-PMFC-MATIAS
MVM-PAKS-ÚJPEST FC

A tippsort itt tölthetitek ki: [katt ide]. A szabályok változatlanok, jó szórakozást!