Így lesz a szurkolóból szponzor.

Mit kell tudni a Park Consulting Kft-ről?
Dr. Bíró Szabolcs: 2008-ban alakultunk. Közbeszerzési tanácsadással és európai uniós projektmenedzsmenttel foglalkozunk. Főleg önkormányzati, egyházi ügyfelekkel, alapítványokkal dolgozunk.

Miért döntöttek a támogatás mellett?

Dr. Bíró Szabolcs: Urbán Szabó Sándor tulajdonos által kerültünk kapcsolatba a Ferencvárossal. Tavasszal meghívott minket több mérkőzésre, ami teljesen megfertőzött minket. Elképesztő atmoszféra volt a csarnokban és nagyon jó volt látni mögötte a professzionális, gazdaságilag is megalapozott munkát. Emellett pedig nyilván van egy olyan csapatunk, ahol komoly sikereknek örülhetünk. Így viszonylag egyszerű volt a döntés, hogy támogassuk a szakosztályt.

Önök mit várnak az együttműködéstől?

Dr. Bíró Szabolcs: Egyrészről szeretnénk kihasználni a reklámlehetőséget, ami a csapatban rejlik. Egy olyan illusztris szponzori társaságba léphetünk be, ahol az ügyfélkör további bővítése sem elhanyagolható szempont.

Általában a Fradi-kötődés is oka a támogatásnak…

Dr. Bíró Szabolcs: Régebben a focimérkőzéseket is látogattam. Többször elkísértem idegenbe is a Fradit. Debrecenben végeztem az egyetemet, ahol a kézilabda-mérkőzéseken is szurkolhattunk – akkor még Kökény Beának és társainak. Amikor a támogatás mellett döntöttünk, nyilván meghatározó szerepe volt a korábbi szimpátiának.

Szponzorként és magánszemélyként milyen szezonra számít a következő évben?

Dr. Bíró Szabolcs: A szakmai célokat a szakmai vezetés megfogalmazta. Számunkra pont elegendő az is, hogy felelős gazdálkodás mellett jól működő csapatot láthatunk, illetve hogy a lányok küzdenek és hajtanak a mérkőzéseken. Nagy dolognak tartom, hogy a BL-ben indulnak Elek Gáborék. Majd kiderül, mire jutnak. Szép lenne már elsőre továbblépni a csoportkörből. A bajnokságban pedig nem lenne baj, ha legalább egyszer elkapnánk a Győrt.

forrás: fradi.hu

Reklámok