A Fradi játékosa elárulta a siker lehetséges receptjét.

FFT: Volt valami extra, amivel a héten készültél a derbire?
Balajcza Szabolcs (Újpest): A derbi előtt az ember egy kicsit nyilván feszültebb és izgatottabb, mint általában, de különösebb extra nem volt, ugyanúgy készültem, mint mindig.
Böde Dániel (Ferencváros): Nem. Ugyanúgy, ugyanazzal a rendszerrel és teljes erőbedobással készülünk a héten, mint ahogy eddig is, az összes többi mérkőzésre tettük.

FFT: Egy ilyen meccs előtt tud normálisan aludni a játékos vagy ez nem lehetséges?
Balajcza: Mivel van 235 első osztályú meccsem, és ez talán már a hetedik derbim lesz, így persze tudok rendesen aludni. Ugyanakkor a meccs előtt folyamatosan ezen jár az ember esze.
Böde: Természetesen lehetséges, hisz profik vagyunk. Pont, hogy egy ilyen nagy jelentőségű meccs előtt fontos a pihenés, hiszen csak így lehet regenerálódni és feltöltődni a nagy ütközetre.

FFT: Mi az, amivel megverhetitek a Ferencvárost/Újpestet?
Balajcza: Úgy érzem a sokpasszos játékunkkal, amit a belga edző elvár tőlünk. A labdatartással, illetve saját pályánkon mindenképp szeretnénk letámadni őket.
Böde: Eggyel több gólt rúgunk, mint ők!

FFT: Szerinted ki a Ferencváros/Újpest legveszélyesebb játékosa?
Balajcza: A Ferencváros összességében erős, de talán Böde Dániel az, akire a legjobban kell figyelnünk.
Böde: Dusan Vasziljevicset mondanám. Illetve néztem a Paks elleni mérkőzésen, az egyik új srác, Grégory Christ, elég jól játszott.

FFT: Fel tudod sorolni az ellenfél várható kezdő tizenegyét?
Balajcza: Egy várható kezdőcsapatot tudok mondani: Jova – Sváb, Klein, Grúz – Jovanovics, Gyömbér, Csukics – Józsi – Böde, Somalia és az utolsó legyen mondjuk Máté Jani, mivel Hakolát szerintem nem fogják játszatni.
Böde: Nem szeretnék ezzel foglalkozni, én csakis a mi csapatunkat látom magam előtt. Természetesen, mint mindig, most is elemeztük az ellenfél csapatának játékosait. Hat-hét embert azért biztosan fel tudnék sorolni, aki szerintem a kezdőben lesz.

forrás: fft.hu

Reklámok