A Voyage SE lesz az ellenfél.

Szombaton következik idei legnehezebb mérkőzésünk. Ellenfelünk a Budapest bajnokság listavezetője és talán a csoport legerősebb tagja a Voyage Se lesz. Régi ismerőst köszönthetünk újra a Népligetben, már kétszer is összefutottunk velük, még alacsonyabb osztályuként, a Budapest kupában. Először két éve rögtön a kupadöntőben, ahol emlékezetes mérkőzésen 3-2-re győztünk és megszereztük a Budapest kupát. Legutóbb fél éve, a kupa következő kiírásában, a nyolc között futottunk össze, és egy nem túl izgalmas meccsen Kori hajrában lőtt góljával ismét győztünk, ezúttal 1-0-ra. Voyage tavaly harmadik helyen végzett, de úgy, hogy az utolsó fordulóban nem állt ki a Grund ellen, így cseréltek helyet. A most futó bajnokságban vezetik a tabellát, két győzelemmel és egy döntetlennel. Az első fordulóban 14(!) gólt szereztek, így védelmünknek alaposan fel kell készülnie.
Csapatunknál végre jó hírekkel is szolgálhatunk, úgy néz ki sérülése után visszatér Gyurma, valamint Lengyi eltiltása is felfüggesztésre került, és végre Temő is bemutatkozhat bajnoki mérkőzésen.
Hétvégén nincs forduló az NB1-ben, így aki izgalmas focira vágyik és szeretne szurkolni csapatunknak, szeretettel várjuk szombat kora délután a Népligetben! Gyertek minél többen, tempó FFC!

ffc2008.hu