A következő állomás Csíkszereda.

Az első harmadban a hazaiak jóformán át sem jöttek a térfelükön, a Fradi agresszívan letámadt. Racko kapusnak szinten dolga sem volt, Polc Patrikba mindent belelőttek a mieink. Aztán egy ártatlannak tűnő támadásból Bonar egy rosszul eltalált koronggal szerzett vezetést a Brassónak, talán ez volt az ötödik lövése a hazaiaknak.

A második harmad letámadással indult, de ekkorra a Brassó is taktikát váltott. Kiegyenlített küzdelem folyt majd egy erős lövés fejen találta kapusunkat, a kipattanóról lemaradtak a védők, 2-0.

A harmadik gólhoz azt lehet mondani, hogy a Brassónak semmi köze nem volt, tudniillik egy kapu elé oldalról becsorgó korongot Erdélyi akarta Racko mamutja alá sodorni, de sajnos a kapus lába között becsorgott a korong. A harmadik harmadban ismét a Fradi percei jöttek, de a Brassó mégis növelte előnyét. Ismét Bonar és ismét egy hosszúsarkos gól. A harmad derekán a Fradi kettős emberelőnyből egy távoli lövéssel szépített Lencsés révén.

A csapat akaratát mutatja, hogy az első harmad lövésaránya 5-16 volt a mieinknek, a második harmad 13-10 volt a hazaiaknak, a harmadik 6-7 ide.

ASC CORONA BRASOV FTC ESMTK 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)
Brassó, 900 néző
Vezette: Valentin

Dobos Tamás (vezetőedző): – Az első harmadban megnyerhettük volna a meccset, de nem találtunk megoldást a korong kapuba juttatására. Felborult a pálya a javunkra, nagyon jól játszottunk két harmadon keresztül, de az emberhátrányos játékunkon javítanunk kell.

Horváth Dávid (csatár): Beszorítottuk a Brassót a kapujuk elé, de nem sikerült gólt szerezni, meg kell találni a góllövő botot. Abszolút uraltuk a mérkőzést, bizonyítja ezt a lövésarány, de Polc Patrik ma nagyon jó napot fogott ki. Fegyelmezetten kell játszani a jövőben, sok volt a kiállítás nálunk. Egyre jobban játszunk, kezd összeszokni a csapat.

Fradi.hu