Második bajnokiját is megnyerte a csapat.

Csapatunk nagy küzdelemben ugyan, de elhozta a 3 pontot a BME II otthonából. Miután az első fordulóban az egyetemisták kikaptak, így mindenképp javítani akartak, míg mi az első meccs utáni lendületet szerettük volna tovább vinni.

Ennek fényében is kezdődött a mérkőzés. Mindkét csapat szoros letámadást játszott, így megnehezítve a labdakihozatalokat és labdajáratást. Aztán a 4. percben egy védelmi hibát követően, egy lecsúszott lövésből megszerezte a vezetést a BME, de még ebben a percben egy gyönyörű Bogár szabadrúgás góllal egyenlíteni tudtunk. A félidő hátralévő része kiegyenlített játékot hozott, sok helyzettel mindkét kapu előtt. Aztán az utolsó percben Tóth ment el a szélen egy szép csellel és belőtt labdájára Molnári érkezett tökéletes ütemben, így 2-1-es előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A második félidő ott folytatódott ahol az elsőnek vége lett. A hazaiak nem adták fel, továbbra is hajtottak, ahogy mi is. Aztán a 25. percben egy szemfüles szöglet révén, majd egy kiharcolt és értékesített büntetővel Kozó Viktor iratkozott fel a góllövők listájára, majd Bogár talált be. Még ebben a percben Kozó már a harmadik gólját szerezte, amivel második meccsén, második mesterhármasát jegyzi. Ezt követően a 32. percben Tálib talált be, így már 6 gól volt a különbség a csapatok között. Ekkor a BME átváltott 5 a 4-es játékra és rögtön szépíteni tudott. Bár jól járatták a labdát nem tudták szorossá tenni az eredményt, mert minden góljukra volt válaszunk. Sajnos a végére, a biztos győzelem tudatában kiengedett picit a csapat, ennek is köszönhető két kapott gól a végén. De ennek ellenére, magabiztos ötgólos győzelmet aratott csapatunk,

MAFC BME – Ferencváros 4-9
Kezdő: Kovács L. – Futre, Tálib, Kozó, Pál M.
Cserék: Graeser – Bogár, Balán G., Gábor Z., Molnári, Papp, Tóth K.
Gólszerzők: Bogár 2, Molnári, Kozó 3, Tálib, Pál M.

ftcfutsal.hu