Este a lila-fehérek érkeznek Pesterzsébetre.

19.00, Pesterzsébet: Ferencváros – Újpest

Közel három éve nem győztek le minket a MOL Ligában a negyedik kerületiek, az utolsó sikerük 2009. október 30-án volt, még a fradisták között igen “népszerű” Pék György edzősködése alatt, hazai pályán. Azóta viszont mindig mi korcsolyázhattunk le győztesen a jégről, célunk nem lehet más, mint folytatni ezt a szép sorozatot.

Az edzők így várják a mérkőzést:

Dobos Tamás
“A csíkszeredai győzelem után azt reméltem, ugyanott tudjuk folytatni. Jól is kezdtünk a Miskolc ellen, aztán azonban megzavarodtunk, és nem is tudtunk javítani a meccsen. Az UTE sokat erősödött a nyáron, szoros meccseket játszik, de a pontos játékerejét még nem ismerhetjük. Nekünk sokkal több rutinos játékosunk van, mint nekik, ezt mindenképpen a magunk javára kell tudni fordítanunk. A csapatból Bontovics még mindig a kivizsgálások eredményére vár, Berta bokája gipszbe került, még a szezon elején lőtte el a lábát edzésen a csapattársa. Dancsfalvi keze lassan javul, Németh Ádám felépült sérüléséből, de még csak egy edzésen volt jelen, így nem biztos, hogy játszani fog.”

Ancsin János
“Már meccsek óta mondjuk, hogy szeretnénk pontokat szerezni. Már többször bizonyította a csapat, hogy képes nagyon jól játszani, a DAB ellen már a szokásos hullámvölgyek sem voltak annyira meghatározóak, csak a gólképtelenségen kellene változtatni. Mondhatnám, hogy a védekezéssel elégedett vagyok, de sajnos mit sem ér ez, ha képtelenek vagyunk belőni a helyzeteinket. Ezen nem egyszerű változtatni, de sokat dolgozunk rajta. Bizakodóak vagyunk, hiszünk a csapatban. Maklári Erik úgy néz ki, már tudja vállalni a játékot, Ódry és Reiter viszont még biztosan nem játszik pénteken.”

Jégkorongblog