A Vincze és Tsa. Kft. marketing vezetője, egyben régi olvasónk nyilatkozott az új Fradista termékről.

Bemutatnád az olvasóinknak a cégeteket?

A Vincze és Társa kft. 18 éves múltra tekint vissza. Szinte az összes nagy, magyar üzlethálózatba beszállítunk, legismertebb termékcsaládunk, a brandtermékünk a Császári Csemege. Emellett üzletláncok, mint a CBA és Coop részére saját márkás élelmiszereket is gyártunk. Főleg kukoricapehely gyártásával foglalkozunk. Törekszünk arra, hogy áruink, nemcsak finomak, de egészségesek is legyenek, természetes aromákat és színezékeket használunk. Emellett gluténmentesek is a termékeink. Néhány hónapja kezdtük el a bioköles termékek gyártását, amivel sikerült betörnünk a külföldi piacra is.

Hogyan jött az ötlet a Fradi Snack gyártására?

Régi álmunk a Fradi termékcsalád, évek óta, minden tulajodonosváltásnál, vezetőváltásnál kerestük a lehetőséget, de konkrétumig csak most jutottunk. Nagyon profi menedzsmenttel találkoztunk ezúttal és alapos, féléves előkészítés után sikerült eljutnunk idáig. Szeretném megdicsérni a grafikusokat, ők is nagyszerű munkát végeztek. Ha sikeres lesz ez a próbálkozás, akkor másban is gondolkodhatunk. Mindenekelőtt a biotermékekre gondolok, de szívesen segítünk kisebb magyar vállalatoknak is, hogy közösen hozzunk létre termékeket a Fradinak.

Nem voltak dózsások a cégnél, akik azt mondták nem gyártanak a Fradinak?

A felvételnél ugyan nem kérdezzük meg, hogy ki milyen szimpatizáns, de mindenki pozitívan állt a lehetőséghez, örömmel végezték a munkát.

Mi az első, meghatározó Fradival kapcsolatos emléked?

Első Fradival kapcsolatos meghatározó emlékem, amikor a Bajnokok Ligájába játszott a csapatunk. Kisgyerekként akkor tanultam a játékosok neveit és az egész család ott szurkolt körülöttem a tévé előtt a csapatnak, ez nagyon megmaradt bennem. Azóta is Fradista vagyok és ezért is öröm, hogy most itt vagyunk.

A Vincze és Tsa. kft.-vel itt ismerkedhettek meg részletesebben.

Hírdetés