Megújultunk a legnagyobb közösségi oldalon is.

Örömmel adjuk hírül Nektek, hogy kinőttük a Facebook által a magánoldalaknak szánt kereteket, így továbbléptünk és átalakítottuk és hivatalossá tettük ottani működésünket. Ennek köszönhetően a közösségi oldal felhasználói azonnal láthatják, ha kikerül egy cikk a honlapra. Lesznek tartalmak, bejegyzések, amik a forma miatt csak ott lesznek elérhetőek, elsősorban rövid hangulatjelentések, amiken keresztül jobban beleláthattok a munkánkba, de természetesen ott is minden középpontjában szeretett Clubunk lesz.

Kedveljétek/lájkoljátok/tetszikeljétek és osszátok meg, ha úgy gondoljátok ide kattintva: http://www.facebook.com/ulloi129

Fontos tudnotok, hogy ahhoz hogy lássátok a híreitek között az oldalunk Facebbok oldalon a like és az üzenet gomb melletti kis fogaskerékre kell kattintani és hozzáadni az érdeklődési listához.

Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődtök irántunk, igyekszünk tovább fejlődni, hogy megfeleljünk a magas elvárásoknak, ahogy Kálmán bácsi mondaná: “Ez nem színjáték a mi részünkről, hanem egy őszinte megnyilvánulás.”

Hajrá Fradi!