A Fradi kis hőse egyre jobban van, Szűcs Lajos is meglátogatta.

Jó híreket kaptunk Késmárky Bence állapotáról. Bence szülei arról tájékoztattak bennünket, hogy kapusunk elhagyhatta a szombathelyi Markusovszky Kórház intenzív osztályát, és még néhány napig a kórház gyermek osztályán lábadozik majd. Sajnos az elszenvedett sérülés miatt Bencének az egyik veséjét és egy bordáját is el kellett távolítani, de minden remény meg van arra, hogy a komoly sérülés ellenére teljesen felépüljön, és újra sportoljon, teljes életet éljen a továbbiakban. A teljes felépülés időt vesz majd igénybe, de mindannyian bizakodunk, és Bencét nagyon várjuk vissza!

Játékosunkat hamarosan meglátogatják majd a Haladás és az Illés Akadémia képviselői is a kórházban, ami egy újabb nagyon sportszerű gesztus a szombathelyi labdarúgóktól.

Bence és a szülei rajtunk keresztül is szeretnék mindenkinek nagyon megköszönni a jókívánságokat és a biztató üzeneteket. Csapatunkhoz rengetegen küldtek üzenetet, de a szülőkön, barátokon keresztül is számos ismerős és ismeretlen kívánt mielőbbi gyógyulást a kórházban fekvő hálóőrnek, és persze nagyon sokan csapatunk Facebook oldalán üzenték Adonynak a Keselyűnek, hogy kitartás Cimbora, Gyógyulj meg Bence!

Reméljük Adony hamarosan ismét újra a csapattal lesz, és az edzést is újra elkezdi majd velünk!

Hajrá Bence!

Bencét a héten többen is meglátogatták a szombathelyi kórházban. Szerdán a Ferencváros korábbi hálóőre Szűcs Lajos is bement a kórházba, hogy jobbulást kívánjon fiatal kollégájának, de a kiváló kapust elkisérte a pápaiak edzője Zsivóczky Gyula is.
A kapus-legendán kívül eljött Bencéhez Sipos Gergő is, az Illés Akadémia játékosa, ő volt a szerencsétlen ütközés másik résztvevője. Természetesen egyetlen pillanatra sem merült fel még a gondolata sem senkiben, hogy Gergő hibás lenne a baleset miatt, és Bencével ezt nagyon sportszerűen tisztázták is, de ettől függetlenül nagyon szép gesztus volt Gergő részéről, hogy meglátogatta Bencét a kórházban, különösen azért is, mert a szombathelyiek játékosa a mérkőzés hátralévő részében szintén komoly sérülést szenvedett. Gergő bokaszalag szakadás miatt kell az elkövetkező időben kihagyja a játékot, így nem volt sima ügy a kórházba látogatnia neki sem.

forrás: www.u98.hu Ez Bence csapatának honlapja érdemes ott is nyomon követni a híreket.