A Dunakeszi Kinizsi ellen lépünk pályára ma este este. Harmincgólos sikerrel hangoltunk erre a találkozóra.

Elérkeztünk az NB II 11. fordulójához. Ahhoz a mérkőzéshez, amit mindenki várt, azóta, hogy kiderült, egy csoportba kerültünk. A mérkőzés, ahol többről van szó, mint a három pont sorsa, ahol mindenki bizonyítani akar, ahol győzni kell! Holnap este Dunakeszire látogatunk.

Ellenfelünk nyugodtan nevezhető a legnagyobb riválisunknak. Nemcsak eredményei alapján, hanem keretük miatt is. Ha végignézünk a Dunakeszi keretén, megakadhat a szemünk pár néven. Horváth Ferenc, Temesi Norbert, Bita László, Tóth Gyula, Kun Gábor, Fehér Zsolt. Ismerős nevek. Nemrég még csapatunk tagjai voltak, együtt éltük át a kudarcokat és együtt ünnepeltük a sikereket. Sajnos mára már továbbálltak. De attól még ismerős arcok. Bár ellenfelek, egyben barátok, ismerősök és az ilyen meccsek mindig mások. Itt mindenki kettőzött erővel hajt a győzelemért, mindkét oldalon. Győzni kell, nemcsak a presztízs miatt, hanem mert eddigi eredmények alapján, csapatunk és ellenfelünk is a végsőkig benne lesz a feljutásért zajló versenyfutásban.

Jelenleg két pont választja el a két csapatot, így egy esetleges győzelem esetén lépéselőnybe kerülhet csapatunk. Keretük tele van rutinos, volt válogatott játékosokkal. Győzelmeik mellet, egy vereségbe is beleszaladtak a BME ellen, és a Szombathelynek is sikerült egy pontot otthon tartani ellenük.

Bár erre a mérkőzésre várt a csapat, a bajnokság kezdete óta, nem szabad úgy felfogni, mint egy mindent eldöntő mérkőzést. Ez is csupán egy bajnoki. Nagyobb presztízsű bajnoki, mint a többi, de ugyanúgy három pont járt érte.

Reméljük, minél többen elkísérik csapatunkat Dunakeszire, és szurkolásukkal hozzásegítenek minket a győzelemhez. Lehet bárki az ellenfél, mi nyerni megyünk, mert ez a FERENCVÁROS!

NB II. 11. forduló:
Dunakeszi Kinizsi Futsal – Ferencváros
Dunakeszi, Radnóti Mikós Gimnázium 20h30