Hétkor kezdődik a MOL Liga találkozó, Pesterzsébeten.

A szlovák extraligát is megjárt csatár a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárosi Torna Club jégkorongcsapatával. Összesen 20 mérkőzésen lépett pályára zöld fehér színekben, ezalatt 5 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Saliji a cseh másodosztályból kapott ajánlatot, amelyet elfogadott, a szakosztály vezetése pedig nem gördített akadályt távozása elé.

Fradi.hu

Dobos Tamás (Ferencváros): “Az UTE ellen nem játszottunk jól csütörtökön. Ennek elsődleges oka véleményem szerint az volt, hogy akkor még bennünk voltak a HSC és DAB ellen játszott meccsek, amik között kevés pihenőnk volt. Most több időnk maradt a regenerációra, úgyhogy bízom benne, hogy jelentősen tudunk javulni a mutatott játékban. Ha így lesz, akkor szoros meccset fogunk játszani a Miskolc ellen, akár még a győzelemre is lehet esélyünk. A keretünk majdnem teljes, 20 főt nevezünk a vasárnapi mérkőzésre. Roczanov továbbra sem játszhat, ahogy Nagy László rehabilitációja is tart még, rájuk nem számíthatok, de őket leszámítva mindenki egészséges.”

Tim Kehler (Miskolc): “A pénteki mérkőzés után hazabuszoztunk Miskolcra és reggel már edzettünk is egy jót. Sajnos pénteken kikaptunk Dunaújvárosban, vasárnap egyértelmű célunk, hogy visszatérjünk a győzelmi szériánkba. Nem lesz egyszerű dolgunk, mert bár a Fradi ellen 100%-os a mérlegünk, Saluga és Gőz továbbra is sérült. Ezért változtatásokra is szükség lesz a sorok összetételében, erről a meccs napján döntök.”

Jégkorongblog