Rá is illik Orosz Pál leírása, de természetesen még sokakra.

Közismert, hogy Moniz korábban szívesen látta volna csapatunkban az egykori UEFA kupa győztest, akit a Zöld és Fehér című Fradi magazinban a 11 legjobb játékos közé nevezett, azok közül, akikkel dolgozott.

A Ferencváros esetében nem lenne meglepetés, ha azok a játékosok, akikre Ricardo Moniz vezetőedző nem számított az ősszel, távoznának. Ezt nem nehéz megjósolni. Az érkezési oldal azonban már érdekesebb lehet. A holland szakembert az amszterdami székhelyű Sports Entertainment Group menedzseriroda közvetítette Magyarországra, és az ő közreműködésükkel azóta több játékos szerződött a zöld-fehérekhez, így Julian Jenner és Philipp Bönig is. A sor télen folytatódhat.

Ez az iroda intézi a brazil Leonardo Santiago ügyeit is, aki korábban a Red Bull Salzburgnál már dolgozott Ricardo Monizzal. Több külföldi internetes oldal már a nyáron arról számolt be, hogy a korábban az Ajaxban és a Feyenoordban is játszó, most 29 éves támadó szóba került a Ferencvárosnál. A csatár azóta szabadon igazolhatóvá vált, mivel távozott a Salzburgtól. A Nemzeti Sport Online Hollandiából származó információi szerint ismét képbe került a Fradinál.
forrás: nso.hu