Hatkor kezdünk, stream lehetőségeket is találtok (remélhetőleg), ha nincs Digisportotok.

A második félidőben már 7-tel is mentünk, a végére elfáradtunk, de viszonylag kevés izgalommal hoztuk a végjátékot, 23-22.

Volt, hogy három góllal is mentünk, de remekül játszva végülis 10-9 a szünet. Csak így tovább!

Az állás 5-4 az első időkéréskor, s megnyugtató híreket kapunk a helyszínről: “hatalmas volt a készülödés, de eddig minden ok!”

Hajrá, Fradi!

  1. Első körben a DigiSport élő közvetítése a legjobb lehetőség, ha rendelkezel előfizetéssel. Ha nem, akkor rokon, ismerős, kocsma.
  2. Online fogadóirodáknál is lehet élőképes adás, azonban lehet, hogy blokkolva lesznek a magyarországi IP-k.
  3. Itt jön a képbe az Ultrasurf: Az IP ellenőrzés egy kicsi program letöltésével és elindításával kicselezhető, itt találjátok: Ultrasurf. Jobb felső sarokban látható a “Free download” felirat, arra klikkelve megkapjátok a tömörített állományt, amit kicsomagoltok és már ott is van a gépeteken a futtatható program. Fontos tudni, hogy csak Internet Explorerrel működik, de talán ez a legegyszerűbb változat azoknak, akik kevesebbet értenek a számítógépekhez. Hasznos tanácsokat itt is olvashattok a kommentek között.
  4. Expat Shield telepítése – brit IP címet “hazudik”, így az EHFtv-n tudod nézni az élő adást.
  5. Az ehfTV.com, a nemzetközi szövetség oldala is online élőképet biztosít, ehhez is szükség van az fenti megoldásra (vagy valamely klónjára), mivel a Magyarországról érkezőknek nem engedélyezik a stream megtekintését.
  6. A Wiziwig is kínál közvetítéseket.
Reklámok