Luca a Valcea ellen szerzett kisebb bokasérülést.

Luca a Valcea elleni mérkőzés első félidejében érkezett rosszul. „Ma már jobban vagyok. A bokámról lejjebb ment a duzzanat. Voltam a csapatorvosunknál, majd röntgenen és fizioterápián is.” – válaszolta a 2012-ben az év ifjúsági játékosának választott átlövő. „Sajnos még nem tudok pontos időpontot mondani, hogy mikor térhetek vissza. Remélem, hétfőn már megpróbálhatok edzeni.”

Ma a DVSC elleni mérkőzésen biztosan nem léphet pályára. „El akartam kísérni a csapatot Debrecenbe, de azt mondták inkább pihentessem a lábam, így távolról szurkolok nekik.” Érdeklődésünkre elmondta, magabiztos győzelemre számít a mai bajnoki mérkőzésen. ”Mindenképp bízom abban, hogy könnyed győzelmet aratnak a lányok. Remélem, hogy nem ismétlődik meg a Larvik ellen aratott bravúros győzelmet követő dunaújvárosi mérkőzés. Bízom a lányokban! Szerintem nem lesz gond.”

Luca a csapat első hazai Bajnokok Ligája középdöntő csatáján sem lehet a kispadon, viszont vasárnap már mindenképp ott akar lenni a lelátón. „Azt mondták, hétvégén sem léphetek pályára, de biztosan kint leszek Dabason és szorítok a csapatnak, hogy megnyerjék a Zvezda Zvenyigorod elleni első hazai mérkőzést!”

Fradi.hu

Reklámok