A feledhetetlen Valcea-i túra után a szlovén főváros meghódítására készülnek a női kézisek, legyél ott velük.

Március 3-án, vasárnap 19:30-kor a Krim Ljubjana otthonában lép pályára női kézilabda csapatunk a Bajnokok Ligája csoportkör negyedik meccsén. Erre az összecsapásra is indítunk járatokat Budapestről, így összesen 105 fő juthat el FradiBusszal a szlovén fővárosba. Változások álltak be a túra kapcsán, így a meccs reggelén indulnánk és hétfő hajnalban érkeznénk vissza Budapestre, továbbá 500 Ft / főnyi összeggel drágult a részvételi díj. Mivel az út nagy részét autópályán tudjuk megtenni, így nem láttuk fontosnak egy szállás és a két napos túra lehetőségét.

Indulás: Budapest, 2013. március 3., vasárnap, 7:00 óra

Érkezés: Budapest, 2013. március 4., hétfő, 3:00 óra

Budapest és Ljubjana között, az oda-vissza út ára 8.500 Ft / fő (1000 km + autópálya díjak + sofőrök és költségeik). A meccs belépőjegye ezen felül kezelendő, amely 3-5000 Ft / fő lesz. A belépőjegyek miatt nem kell aggódni, várhatóan jelentős vagy korlátlan mennyiséget kap az FTC.

A buszokra felszállni útközben is lehetséges az M7-es autópálya pihenőhelyeinél.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ezen a napon, 16:30-kor Pápán kezd futballcsapatunk az NBI nyitányán, a két meccset sajnos nem lehet egybekötni, így csak azok jelentkezzenek, akik Szlovéniába kísérnék el a Klubot. A pápai túrát is nem sokára meghirdetjük.

Érdeklődni és jelentkezni az info@fradibusz.hu címen lehet, ahol részletesebb tájékoztatást kap minden kedves érdeklődő, jelentkező.

forrás: fradibusz.hu

Reklámok