Az interjúból kiderül, hogy nemcsak az első csapat, hanem két utánpótlásgárdánk is kint készül.


Tényleg ennyire drámai volt az utatok Törökországba?

Kicsit felfújta a sajtó, amiket olvastam azóta az inteneten, az egy kicsit túlzás, de valóban nem volt egyszerű a repülés, ez igaz. Ott kezdődött, hogy Bécsből Antalyába szerettünk volna menni, de ez ugye nem sikerült a hatalmas vihar miatt, így 500 kilométerre Antalyától, Adanában szálltunk le. Vacsoráztunk egyet, bár olyan későn (vagy korán?) történt minden, hogy az már akár reggeli is lehetett volna. Aztán felfoglaltuk a hotelt, reggel hat órakor ébredtünk és már indultuk Antalyába.

És ezek után mikor játsszátok az első meccset?
Elvileg holnap, de eléggé megviselte a csapatot a túra és ezért pihenőnapot kaptunk a stábtól.


Akik mögöttünk játszanak, ők a Fradi U19…

Igen és jövő héten jön az U17 is. Nagyon jónak tartom, hogy az utánpótláscsapataink is el tudnak jönni edzőtáborba, a szakmai stáb akár azt is fel tudja mérni, hogy mire számíthat a jövőben, mert többek között a Zenittel és a Dinamo Moszkvával játszanak.

És a ti ellenfeleitek?

Első osztályú román, szlovák, fehérorosz és egy koreai csapat lesz az ellenfelünk.


Mi újság a formaidőzítéssel? Eddig hasít a Fradi a felkészülési meccseken, nem túl korai a csúcsforma?

Próbáljuk átmenteni ezt a formát a tavaszi szezonra, jól kell szerepelnünk a felkészülési meccseken, de nyilván az a mérvadó, hogy szerepelünk majd a bajnokságban. Reméljük, át tudjuk menteni ezt a formát a tavaszi szezonra.


Vannak új játékosok. Az eddig is erős játékoskeret tovább erősödött.

Sok új játékos nem érkezett, Junior Fell már aláírt és beilleszkedett a csapatba. Annyit tudok, amennyit te, másról egyelőre én sem tudok.


Mi a cél a bajnokságban?

A dobogóra akarunk odaérni. A merészebb álmok meg úgyis alakulnak menet közben. Az őszi tapasztalatok alapján sok helyzetet kialakítunk, de ezek közül keveset használunk, ezen biztosan változtatnunk kell a tavasszal.

Ki lesz a tavaszi Fradi meglepetésembere?

Passz…! Böde már ősszel villogott, és bemutatkozott a válogatottban, Csukicsot is jó formában érzem.

És Jova Levente?
Majd kiderül… Nem mondom, hogy nem vagyok jó formában, és egyébként is a kapusoknak kell az önbizalom. De magamról nem szeretnék beszélni…

Szilágyi László

Belek
SONY DSC
Fotó: Takács József

forrás: 442.hu

Reklámok