A Zvezda magyar válogatott beállósa beszélt a mai BL mérkőzésről.

„Nem vagyunk könnyű helyzetben, az biztos – ismerte be Szabó Valéria, a Zvezda magyar válogatott játékosa is. – Legjobb balkezesünk, Anna Vjahirjeva itt sincs, szóval tartalékosan kell mindent megtennünk a győzelemért. Rosztovban játszottunk hét közben bajnokit, utazásból jövünk, keveset tudtunk készülni – és ehhez jönnek még a sérültek.”

A beálló elmondta, hogy edzője, Zdravko Zovko azért feltérképezte a Fradit, és ellátta lányait a megfelelő utasításokkal.

„Agresszív a Ferencváros védekezése, feltolják a kettes védőket is, támadásban pedig lassan kezdik a figurákat, aztán ritmust váltanak, erre figyelnünk kell. A lerohanásaik mindig veszélyesek voltak, a szélsőik nagyon gyorsak, aligha kell őket bemutatni – elemezte Szabó Valéria az ellenfelet. – A Ferencváros összességében nagyon erős csapat, ráadásul remek közönséggel, vagyis biztosan fantasztikus lesz a hangulat vasárnap is. Hiányoznak is az ilyen hangulatú csaták, ezek miatt is szeretek hazajönni. Bízom benne, hogy jó meccset fogunk játszani.”

NSO