Több módon is tudunk, lehet majd licitálni Fradi ereklyékre, a tárgyi felajánlásoknak is nagyon örülnek és egy számlaszám is van.

Az FFC U15-ös csapatának egyik legtehetségesebb játékosát hétvégén szörnyű tragédia érte. Leégett a ház, ahol egyedülálló anyuka nevelte fiát, mindössze 4 órát nem voltak otthon, mosógép, tévé, semmit sem hagytak bekapcsolva, a tűzoltók eddigi információja alapján a 4-5 éves, viszonylag újnak nevezhető bojler zárlatos lett, felrobbanhatott és odalett minden. Szó szerint minden, még az ablakok is. A hír futótűzként terjedt szurkolói körökben, rengetegen jelezték szeretnének segíteni, minden apróság jól jönne.

Az alábbi számlaszámra tudtok utalni, amit csak erre a célra használunk:
11773133-00507301 – OTP

Információt a kissrác edzője tud adni, őt ezen a számon érhetitek el: +3630-732-5960

A jelenlegi állás szerint matracokat, szőnyeget, evőeszközöket poharakat, tányérokat, bojlert még nem tudtunk szerezni.

A csapattársak szülei már mosógépet, mikrot megoldották, ezért kérünk titeket, hogy ha tárgyi felajánlásotok van, a telefonszámon tudtok egyeztetni, hogy mire van szükség, és hol tudjátok azt leadni. Előre is köszönjük!

Sokan mezeket ajánlottak fel, amelyeket még ebben a hónapban Deka tolmácsolásában árverezni fogunk!

Ezen felül a Ferencváros Női Kézilabdacsapata felajánlott egy dedikált mezt, amire szerda-csütörtök magasságától lehet licitálni, valamint a Ferencváros férfi labdarugócsapata is “bedob a közösbe” egy, a Gárda által aláírt lasztit is! A licitálással kapcsolatban igyekszünk minden információt megadni!

Köszönjük Mindenkinek a segítségét! Hajrá Fradi!

Reklámok