A csakfoci.hu tudni véli miről megy az alkudozás, mondjuk mindez józan ésszel is belátható.

Honlapunk számolt be először arról, hogy a Ferencváros szeretné megszerezni a NEC Nijmegen középpályását, a skót és holland bajnoki címmel is rendelkező Evander Snót, aki az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása lehetne a piacon idehaza.

Azóta mind Ricardo Moniz, mind a NEC sportigazgatója megerősítette, valóban téma a futballista klubcseréjének lehetősége, holland lapok pedig arról számoltak be, az ajánlattételt követően a nijmegeniek válaszára kell várni az ügyben.

A csakfoci.hu információi szerint a NEC hajlana a kölcsönadásra, és maga Sno sem zárkózna el az elől, a bökkenőt a játékos fizetése jelenti. A Ferencváros ingyen juthatna hozzá a labdarúgóhoz, viszont – bár a klub illetékesei a határokig is hajlandóak elmenni – a középpályás teljes fizetését nem tudja állni, mivel azt a klub költségvetése nem bírja el. A hollandoknak kellene állni Sno bérének egy részét, a kérdés pedig jelenleg az, hogy amellett, hogy ingyen Magyarországra engedik fél évre a játékost, a nijmegeniek még hajlandóak lennének-e továbbra is folyósítani neki a fizetéséből azt a részt, amivel Sno budapesti bérezése csökkenne.

Sno személyében igazán minőségi futballista érkezhetne hazánkba. A játékos védekezésben és támadásban is segítség lenne a középpályán, fizikai adottságainak tekintetében kiemelkedne a mezőnyből, képességeiről pedig sokat elmond, hogy a nyáron több holland élvonalbeli klub harcolt az aláírásáért.

A történethez hozzátartozik az is, hogy a játékosnak szívproblémái miatt hónapokat ki kellett hagynia, az orvosoktól csak nemrég kapta meg az igent a visszatéréshez.

forrás: csakfoci.hu

Reklámok