Törzskommentelőnk Jason remek írása közzel hozza hozzánk a Belekben a nagycsapathoz rendelt játékosokat és az U16-osként a felnőttek között bemutatkozó Kovács Krisztiánt.Köszönet érte!

bokanyi-richard

BOKÁNYI Richárd:
Ricsi 2009 nyarán került hozzánk addigi első és egyetlen klubjától, az Ásotthalom gárdájától. 1994-es születésű, leginkább a széleken érzi otthon magát, mindkét oldalon bevethető. Lendületes, szívós, hajtós, a szó jó értelmében agresszív játékos, a szélen védőként és támadóként is bevethető. Ha kell, a betonfalnak is nekimegy. Már a 2010/11-es szezon óta az u19 stabil tagja – akkor még két évvel fiatalabbként került fel (apró érdekesség csak úgy zárójelben: már a 2007/2008-as szezonban az Ásotthalom színeiben gólt lőtt a megyei u19-ben, cirka 13-14 évesen!)
csilus-tamas

CSILUS Tamás:
95-ös, Ősfradista, egyrészt Fradi-szíve, és zöld vére miatt, na meg mióta elkezdett focizni, azóta a Fradi játékosa, még anno Rózsa Lajos bácsi kezei alatt ismerkedett a focival, aki rengeteg klasszis játékosunk nevelőedzője és bár számos helyre hívták többször is, visszautasított minden akadémiát, mert számára csak a Fradi létezik. Belső középpályásként érzi otthon magát. Korábban több támadó feladattal bízták meg, fentebb játszott, lőtte is a gólokat, gól passzok stb. Az elmúlt egy-két évben visszább lett vonva kicsit, ám képessége nem merül ki a rombolás an. Amellett, hogy mindig szívvel-lélekkel játszik és ezer fokon ég, oda teszi magát, technikailag is képzett, és van agya a játékhoz. Lát a pályán, irányítani is képes de ha úgy hozza a helyzet nem riad meg a kőkemény belépőtől sem.

erdei-vince


ERDEI Vince:
94-es, a Hegyvidék SE-ben illetve Újbudán nevelkedett, Wukovics Laci keze alatt, viszonylag későn került hozzánk, 2011 januárjában jött. Előtte két és fél szezon alatt szerzett több mint 110 gólt!
A tavalyi szezonban is már az u19-ben bizonyíthatott, hétszer talált be. Van már három nb2-es meccse is Lipcsei Petinél.
Előző csapatában előretolt ék volt, 4-2-3-1-ben az 1, “a” játékos akire az egész csapat épül és alá dolgozik. De több poszton is bevethető. Játszott már nálunk ék mellett mindkét szélen támadóként, illetve visszavont csatárt is tehát a 4-2-3-1 mind a négy támadó pozíciójában bevethető. Villámgyors, technikás, és nagyon érzi a kaput. Az összjátékba is be lehet vonni, jól tartja meg a labdát, osztogatni is tud. És fizikailag is sokat fejlődött, erőteljes, nehéz elnyomni. Idekerülése előtt is fradista volt, tehát számára egy álommal ér fel ez az egész.
kovacs-krisztian

KOVÁCS Krisztián:
1996-ban született, focizni a Fradiban kezdett el, ám 2006 februárjában a Vasas-Pasaréthez (Vasas Akadémia) távozott. 2008 nyarán tért vissza, azóta a mi játékosunk. Korosztályában alapembernek számít, néhányszor idősebbek közt is lehetőséget kapott már. Mindenképp támadó szellemű játékos, általában szélső támadóként kap szerepet. Labdaügyes játékos, jó a helyzetfelismerő képessége, és amit egy szélsőnek tudni kell, abban ő otthon van. Talán egy picit lehetne gólerősebb, ehhez még higgadtabbá kell válnia a kapu előtt, de gólpasszokkal, jó megindulásokkal, és a védekezésben-letámadásban való hatékony részvételével rendszeresen jelzi képességeit.

nagy-erik

NAGY Erik:
szintén 94-es, Siklóson kezdett focizni majd Pécsen át vezetett a Kozármislenyhez az útja. Itt négy évet töltött, és már a 2009/2010-es szezon második fele óta folyamatosan tagja volt az nb2-es felnőtt gárdának. Egyre inkább kulcsemberré vált a másodosztályban, közel 50 meccsen szerepelt. Amolyan mindenes a középpályán, elszántsága, céltudatossága, higgadtsága átlag feletti. Jól vesz részt az összjátékban, emellett remekül szűr, és mint azt tapasztaltuk, remek lövései vannak. 2012 nyarán igazoltuk le, ám az ősz nagy részében sérüléssel bajlódott, bajnokin nem is léphetett még pályára a Fradi színeiben, ám már egészséges, a tavasz lehet a berobbanása.