A Cunder kérdezte a mérkőzés szereplőit.

Elek Gábor: Mérkőzés előtt az ellenfél játékát elemezve azt gondoltam, a Krim a legerősebb csapat lett a csoportban az idei évre. A mérkőzés után továbbra is ez a véleményem és nagyon-nagy dolognak tartom, hogy hazai pályán legyőztük őket. Első félidei hibáinkat ki tudtuk javítani, büszke vagyok a csapatra, a közegre, hiszen emberfeletti teljesítmény volt. Azt szeretném, ha ez a két csapat jutna a legjobb négy közé. Sok kimagasló egyéni teljesítmény (Zsuzsi, Móni, Piroska) mellett a legfontosabb, hogy csapatként egységesek voltunk. A sok lelki nehézség is megviselt bennünket, Szani és Pena sérülése mellett, szövetségi kapitányunk betegsége is éreztette hatását a játékosokon. Innen is jobbulást kívánunk Karl Erik Böhn-nek.

Tomori Zsuzsa: Utólag azt mondom, egyszerű meccs volt, de az elején nagyon tiszteltük a Krímet. Tudtuk, milyen lövőik vannak, de itthon, együtt csapatként rájuk tudtuk erőltetni a játékunkat. Azt is mondhatom, a lövőik, irányítóik hozzálassultak a játékhoz. A végjátékban ismét nüanszokon múlott, Léna védett, Betti gólt szerzett és ismét megcsináltuk a csodát. Az idő nekünk dolgozik, remélem, sikerül újabb két pontot szerezni. A következő két hétben pihenünk, épülünk, talán Szani válla is lassan jobban lesz már, a legfontosabb pedig, hogy elhiggyük, van keresnivalónk a BL élmezőnyében.

Kovacsicz Mónika: Csapatként tudtunk győzni. Jól működött a védekezés, és gyorsabb lerohanásokat csináltunk. Büszke vagyok a csapatra, remélem, hogy hasonlóan tudjuk folytatni.

Tone Tiselj: Gratulálok a Fradinak a győzelemhez! A magyar kézilabdázás visszakerült a világ élvonalába. A magyar válogatott EB teljesítménye után, ma a Fradi is remekül játszott, ahogyan tegnap a Győri ETO is. Ma mi rosszabbak voltunk, mint vártuk, a védekezése sokkal jobb volt a Fradinak, remélem, ilyen eredményesen folytatják a BL-szereplést.

Daniela Piedade: A Fradi nagyszerű ellenfél, legnagyobb problémánk a védekezésben volt, és középen, ahol főleg Tomori játéka okozott gondot. Tovább kell dolgoznunk, reméljük, a vereség dacára bejutunk a legjobb négy közé.