Állandóan rohanunk. Reggel munkába, ahol szorítanak a határidők, haza, a gyerekért, a napi betevőért. De néha jó ha megállni, és észrevenni, milyen – elsőre talán apróságnak tűnő – de csodálatos dolgok vesznek körbe minket. Akárcsak ez a történet.

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni, hogy megosztottátok nagymamám fényképét – melyet a kommentekkel együtt kinyomtatva beviszek neki a kórházba, bízva abban, hogy a sok pozitív gondolat is hozzájárul majd a gyógyulásához. Másodszor, pedig az alábbi megható történetet szeretném megosztani veletek:

Pénteken, végre túlórázás nélkül sikerült hazaérnem a munkahelyemről, így mint általában minden nap, az első utam a mellettem lakó 82 éves nagymamámhoz vezetett. Nem nézett ki jól, kérte, hogy hívjak orvost gyorsan, amit természetesen megtettem. Az ügyeletes orvos, azonnal hívta hozzá a mentőt a szívproblémái miatt. Gyorsan, és nagyon jól működött minden, a mentő 20 perc alatt megérkezett. Mielőtt nagymamám megkapta az oxigénmaszkot, én pedig eszeveszett gyorsasággal próbáltam bepakolni a táskájába, egy mondatot mondott:
– Endi! NE a lila köntöst!!!
Ma pedig a reggeli viziten – szerencsére már jobban van – megkérdezte tőle a főorvos, hogy mire lenne szüksége. A következőt válaszolta:
-Tudja, hogy az intenzív osztályon nem lehet telefonálni, ám ő mégis szeretné, ha vasárnap a kézi BL meccs után felhívhatná az unokáját az eredmény miatt… Mert, ha nem tudja, nem fog tudni aludni…

Lányok! Mindent bele! Hajrá Fradi, Hajrá Nagyi!

377726_377879632311300_1312071187_n

u.i.: A képen látható gobelin-t az első KEK győzelem után kezdte el varrni a lányoknak, és a második KEK siker után adta át… Ha kijön a kórházból, Fradi címert szeretne varrni!

Forrás: facebook

Reklámok