Hagyjon engem mindenki azzal a hülyeséggel, hogy ez a játék a szurkolókért van. Ligakupa negyeddöntő munkanapon, délután négy órai kezdettel. ?

Végre volt egy telünk, amikor nem az anyagi gondokról, problémákról szóltak a hírek, hanem arról, hogy megnyertünk egy felkészülési tornát, hogy mi volt Belekben, és hogy milyen poszton erősödik a csapat. Természetes, hogy a futballra éhes szurkoló szeretné az első tétmeccsen látni a kedvenc csapatát még akkor is, ha ez csak egy tök feleslegesnek tartott Ligakupa. Mert nem a tét a fontos, hanem az, hogy lássam miként rúgja a bőrt Böde vagy ugyanazt a fekete kabátot veszi-e fel Moniz, hogy halljam a Fradi indulót amikor bevonul a csapat, és hogy rúgjunk négy gólt, és végre fázhassak kicsit.

Mert agyrém, hogy hónapokig nincs futball, és amikor meg végre van, akkor a drága felelősök elhúzzák az orrom előtt a mézesmadzagot, hogy utána fityiszt mutatva nagyot röhögjenek rajtam, hogy beszoptad, hülye gyerek.

Mert nekem speciel a munkám mellett esélyem sincsen délután négy órára az Üllői útra érni, így ez a meccs biztosan kimarad. A világítást így is, úgy is fel kell kapcsolni, így mondja már meg nekem valaki, mi a francért nem lehetett hatra tenni a Pápa elleni meccset, hogy a munkámat kicsit korábban befejezve az Ági előtt megihassak egy sört, és megnézhessem a csapatom tétmeccsen idén először?

Reklámok