Egykor Pápán játszó focistánk beszélt arról, hogy milyen volt a régi csapattársak ellen játszani és hogy mit vár a tavasztól.

– Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, lehetett érezni, hogy van tétje a meccsnek, mindkét csapat rendesen oda rakta magát, voltak tüskék, kemény ütközések – kezdte a középpályás. – Az első félidőben sikerült is két gólt szereznünk, a másodikat azonban nem kezdtük jól, ennek ellenére növeltük az előnyünket. Kár, hogy kaptunk egy buta gólt, de elsőre – egy kemény felkészülés után – nem volt ez olyan rossz teljesítmény.

Gyömbér Gábor öt évig játszott Pápán, ezért mindig plusz motivációval lép pályára korábbi együttese ellen.

– Azt is mondhatnám, hogy a barátaim ellen játszottam, akiknek mindig szeretnék bizonyítani. Az első félidőben volt egy jó lövésem, de Szűcs Lajos szépen védte. Ezúttal is védekező középpályásként kezdtem, majd voltam középső védő is. Ősszel már hozzászoktam mindkét poszthoz, tavasszal sem lesz ezzel gond.

A középpályás szerint tavasszal a két csapat más-más célokért küzd majd, de Gyömbér abban reménykedik, hogy ők is és a pápaiak is elérik azt, amit szeretnének.

– Mi fizikálisan már rendben vagyunk, játékban még kell javulnunk, erre van másfél hetünk. A bajnoki rajton is a Pápával találkozunk, csak éppen idegenben. Mi mindenképp szeretnénk feljebb lépni a tabellán, ehhez pedig elengedhetetlen lesz a három pont megszerzése. Remélem, volt csapatom pedig annak ellenére bennmarad az NB I-ben, hogy a jövő héten legyőzzük őket.

Szűcs Lajos korábban honlapunknak arról beszélt, hogy rövid időn belül Gyömbér Gábor lehet az a játékos az NB I-ben, aki a nagy egyéniségek nyomába léphet.

– Nekem személyesen ugyan nem mondta, de örülök, hogy ilyen jó véleménnyel van rólam, bízom benne, hogy Lajosnak igaza lesz – zárta Gyömbér.

forrás. csakfoci.hu

Reklámok